nema kraja

Danas ovo izgleda zloslutno: Isplivao snimak na kom Šon Didi Kombs poziva tada 13-godišnju glumicu na žurku

Te 2003. godine ovaj kratak razgovor nije privukao mnogo pažnje, ali u svetlu novih optužbi i detalja koji se pojavljuju o reperu on je postao tema na društvenim mrežama.

Šon Kombs (Pi Didi) uhapšen je u Njujorku 16. septembra,foto: EPA/JUSTIN LANE

 

Pre nekoliko dana, podnete su nove tužbe protiv hip-hop zvezde Šona Kombsa, poznatijeg pod pseudonimima Pi Didi i Paf Dedi.


Neimenovana ženska osoba tvrdi da je sa 13 godina drogirana i silovana na žurki Šona Kombsa posle dodele MTV VMA nagrada 2000. godine, kao i da su počinitelji Kombs i još jedan poznati muškarac, dok je jedna poznata žena sve posmatrala.


Ozloglašene žurke hip-hop mogula tema su godine zbog uznemirujućih detalja i optužbi koje su se pojavile na njegov račun, a one uključuju silovanja, zlostavljanja, uznemiravanja, drogiranje i trgovinu ljudima.

U svetlu novih optužbi, mnogo pažnje na društvenim mrežama privukao je snimak na kom se vidi kako je Didi Kombs pozvao tada 13-godišnju glimicu Dejvi Čejs na svoj afterparti posle MTV događaja 2003. godine.

 


Reper i njegov prijatelj i poznati glumac Ešton Kučer dodelili su prethodno devojčici nagradu za najbolje odigranu ulogu zlikovca ranije te godine, na dodeli nagrada MTV Movie Awards, za njen rad u filmu "Krug", u kom je igrala Samaru Morgan.


Na snimku je prikazano kako Didi, s pićem u ruci, pita 13-godišnju glimicu da li "dolazi večeras na afterparti", dok ona klima glavom nervozno, posle čega se reper nasmejao i povikao oduševljeno:

 

Da!

Kombs i Ešton Kučer su fotografisani s Dejvi Čejs nekoliko meseci kasnije, na dodeli priznanja VH1’s Big in ’03 Awards. Nije poznato jesu li im se putevi ukrštali nakon toga, a važno je napomenuti da Čejsova, koliko je poznato, nije uključena u slučaj protiv Kombsa niti u neku od podnetih tužbi.


Nakon što je CNN kontaktirao s pravnim timom Šona Kombsa povodom novih tužbi, oni su istakli da će "na sudu prevladati istina: da gospodin kombs nikada nije seksualno napao nikoga, odraslog ili maloletnog, muškarca ili ženu".

 

BONUS VIDEO

Dokazivanje silovanja bez materijalnih dokaza