i on je bio drogiran

Ima li neko iz njegove okoline da nije bio njegova žrtva? Lični trener Pi Didija svedočio o orgijama u njegovoj kući

Klupko oko ozloglašeno Šona Kombsa se odmotava, a ono što je isplivalo na videlo zaprepastilo je ceo svet 

ŠON KOMBS SE SUOČAVA SA JOŠ JEDNOM OPTUŽBOM foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šon Didi Kombs suočava se u poslednjih nekoliko dana sa veliki brojem optužbi na svoj račun. Među njegovim žrtvama su muškarci, žene, odrasli, ali i maloletnici.

 

Novim optužbama priduržuje se i njegov lični trener, koji je u svojoj tužbi naveo da je bio drogiran i poput sluge "posluživan" poznatim ličnostima sa takozvane A liste.

 

U sudskim dokumentima do kojih je došao Pejdž Siks, navodna žrtva, identifikovana samo kao Džon Dou, opisuje kako su ga Kombs i drugi navodno „drogirali i više puta seksualno zlostavljali“ na zabavi dodele nagrada u Kombsovoj vili u Los Anđelesu u junu 2022.

Trener je tvrdio da je upoznao Kombsa preko klijenta koji je bio modni dizajner i koji je Kombsu pokazao video o vežbanju.

 

On je navodno bio impresioniran video snimcima fitnes gurua i navodno ga je pozvao na „ekskluzivnu zabavu dodele nagrada“ u njegovoj kući u Holmbi Hilsu vrednoj 40 miliona dolara.

 

Pre zabave, Kombs je osvojio nagradu za životno delo. Kada je trener stigao u Kombsov dom, od njega je zatraženo da potpiše ugovor o tajnosti podataka pre ulaska i naređeno mu da popije koktel u kojem je bila tekila i sok od brusnice - navodi se u tužbi.

 

ŠON KOMBS JE U ZATVORU, ČEKA SUĐENJE U MAJU 2025. GODINE foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

- Na kraju je Kombsov poslovni saradnik odveo trenera iz velike sobe osvetljene crvenim svetlima u manju sobu On je tamo primetio desetak osoba, uključujući nekoliko poznatih ličnosti, koje su se bavile grupnim seksualnim aktivnostima - pisalo je u tužbi.

 

Navodna žrtva je tvrdila da je počeo da se "oseća dezorijentisano, imao je vrtoglavicu i bio je slab“. Shvatio je da je bio drogiran.

 

- U trenutku kada je shvatio da je droga učinila svoje Kombs je prišao treneru skinuo mu pantalone i imali su oralni seks bez pristanka - tvrdi se u tužbi.

 

I DŽASTIN BIBER JE BIO KAO MALOLETAN NJEGOVA ŽRTVA foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hip-hop mogul je navodno naterao ličnog trenera da "ima oralni seks sa drugom slavnom ličnošću u sobi", koja je u sudskim papirima opisana samo kao slavna ličnost A, koja mu je potom "pljunula u usta".

 

- Dok je bio van svesti, pojedinci na zabavi su ga primorali na seksualne odnose i sa muškarcima i sa ženama - tvrdio je teksaški advokat Toni Bazbi o svom klijentu u tužbi.

 

- Fizičko stanje trenera, zbog droge, onemogućilo mu je da to odbije i da kontroliše svoje telo. Kombs i još nekoliko osoba su prenosile njegovo drogirano telo i nad njim su izvodili šta god su želeli da bi se zabavili ili doživeli seksualno uživanje - tvrdi on.

 

KOMBS JE BIO U VEZI SA DŽENIFER LOPEZ, ALI ONA O TOME ĆUTI foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Kako se navodi postojala je i slika kontejnera koji su navodno koristili Kombs ili njegov tim za ubacivanje depresivnog gama hidroksibutirata (GHB) u alkoholna pića.

 

U odgovoru na tužbu, Kombsov predstavnik je rekao:

 

- Advokat koji stoji iza ove tužbe je zainteresovan za medijsku pažnju, a ne za istinu, kao što je očigledno iz njegovih stalnih pojavljivanja u medijima.  Kao što smo ranije rekli, gospodin Kombs ne može da odgovori na svaku novu optužbu, čak ni kao odgovor na tvrdnje koje su naizgled smešne ili očigledno lažne. Gospodin Kombs i njegov pravni tim imaju puno poverenje u činjenice i integritet sudskog procesa.

 

ŠON KOMBS NEGIRA OPTUŽBE KOJE MU SE STAVLJAJU NA TERETfoto: Bellak Rachid/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Na sudu će prevladati istina: da gospodin Kombs nikada nije seksualno zlostavljao ili trgovao bilo kim – muškarcem ili ženom, odraslim ili maloletnim.

 

Kombs se nalazi iza rešetaka u pritvorskom centru u Bruklinu u Njujorku, nakon što je prošlog meseca uhapšen i optužen za seksualnu trgovinu, reketiranje i prevoz radi prostitucije.

 

On se izjasnio da nije kriv po optužbama, a suđenje će mu početi 5. maja 2025. godine.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li pedofilija može da se podvede pod sekusalno opredeljenje?