u njihovom stilu

Kad se okrenula, svi su stali zapanjeni: Supruga Kanjea Vesta u jednom od najšokantnijih izdanja otkad je znamo

Par za koji senedavno spekulisalo da se rastaje trenutno boravi u Tokiju, gde su uslikani tokom večernje kupovine, a supruga čuvenog repera ponovo je odabrala skandalozan stil.

Bjanka Sensori i Kanje Vest tokom odmora u Italijifoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki reper, producent i modni dizajner Kanje Vest, koji se odnedavno predstavlja kao Je, nedavno se našao na meti tračeva da se razvodi od supruge Bjanke Sensori, za koje se ispostavilo da su neistiniti.


Australijska athitektkinja odmah se po izbijanju glasina pridružila suprugu u Japanu, gde Vest boravi već neko vreme, a oni su u više navrata viđeni u javnosti zajedno.


I nakon što je talas iznenađenja zbog toga će njihov brak, izgleda, ipak opstati, vraćamo se starim vestima kad su njih dvoje u pitanju – skandaloznim modnim izdanjima Bjanke Sensori.

Kanje i njegova izabranica viđeni su tokom večernje kupovine u Ginzi, jednoj od najpoznatiji četvrti za šoping u Tokiju, a dok je reper nosio crne pantalone i jaknu, Bjanka je ponovo bila obnažena.

 

Kanje Vest i Bjanka Sensori u Japanufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je ulicom šetala u crnim cipelama sa štiklama, crnim najlonkama i tangama, dok je gore nosila kratak top potpuno otkrivenih leđa.

 

Kanje Vest i Bjanka Sensori tokom šopinga u Tokijufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neobičan stil Bjanke Sensori


Po objavljivanju vesti da se par navodno razvodi, mnogima je prva reakcija bila – valjda će se supruga Kanjea Vesta konačno obući i ugrejati!


Nekada obična devojka iz Australije, prirodno lepa i visokoobrazovana, Bjanka Sensori od početka braka s reperom nosi oskudne kombinacije, a u više navrata je išla ulicom maltene naga. Tako je jednom prilikom u Italiji izašla grleći ljubičasto jastuče, potpuno obnaženog gornjeg dela.

 

Bjanka Sensori u Firenci, sa jastučetom umesto majicefoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Viđali smo je samo u čarapama, sa najlon čarapama na glavi, bosu...
Svojim bizarnim izgledom i ponašanjem Bjanka je zabrinula svoje prijatelje, koji strahuju da je suprug Kanje Vest kontroliše i manipuliše njom.


Svi su veoma zabrinuti za nju. To više nije ona – rekao je jednom prilikom za Daily Mail izvor koji kaže i da je ona ranije bila pričljiva i otvoreno pričala o raznim temama. Sada ona, međutim, uglavnom stoji bez reči pored supruga, golišava.

 

Kanje Vest i Bjanka Sensori i dalje su zajedno uprkos glasinama o razvodufoto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prijatelji se plaše da Vest želi da je "pretvori u radikalizovanu verziju Kim Kardašijan" i "vulgarnu varijantu Kim Kardašijan" , a pisalo se da je Bjanka "potpuno svesna kontrolišućeg pristupa".

 

BONUS VIDEO

Kim Kardašijan kakvu je nikad niste videli