modna katastrofa

Pratioci se pitaju - ženo, imaš li ti ogledalo? Da li je ovo najgora odevna kombinacija u kojoj smo ikad videli Džej Lo?

Za ovaj stajling bi i Ana Vintur dala jedno veliko NE

DŽENIFER U CRNOM RAZOČARALA PRATIOCE IZGLEDOM foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Dani od razlaza sa Benom Aflekom polako protiče i sve do sada se činilo da Dženifer Lopez sasvim lepo "pliva" kroz teške dane koji su iza, ali i ispred nje.

 

Gotov svako njeno pojavljivanje u javnosti bilo je do tančina ispraćeno. Svaka odevna kombinacija, svaki pogled, osmeh, potez intrigirao ljude koji se tu nađu, a mediji su do tančina analizirali šta i kako pevačica radi.

 

I istina je, da je do sada nikada u javnosti nismo videli u nekom lošem raspoloženju, što se ne može reći za njenog bivšeg Bena Afleka. Ipak, čini se da i Džej Lo ima one dane kada bi bilo bolje da sve ostavi za neki drugi, bolji dan.

Ipak, kako to nije uvek moguće, Džej Lo je uzela, čini se, prvo što joj se u ormaru našlo pod rukom, odenula na sebe, ne vodeći računa o nekim od osnovnih postulata mode. 

 

Čuvena urednica Voga, često je znala da skrene pažnju baš na ovu, vrlo čestu grešku koju mnogi prave. Odabir jedne boje, a naročito crne, nikada nije dobar izbor. 

DŽEJ LO ZAPREPASTILA PRATIOCE IZGLEDOM foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Upravo takvu grešku napravila je Lopezova obukavši crnu bluzu, koja je nekako više bila za neku stariju gospođu, crne uske, ali spuštene pantalone, koje joj uopšte nisu pristajale.

 

Kao kap koja je prelila čašu, na njenim nogama su se našle baletanke, koje su definitivno bile nešto što od nje nismo očekivali. Potpuno ravan model sa pertlama koje su se vezivale oko članka dodatno su vizuelno skratile njen torzo i učinile da izleda zdepasto.

DŽENIFER ZAPREPASTILA SVE ODEVNOM KOMBINACIJOM foto: SPOT-BlueLOVE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Budući da smo navikli da Džej Lo uvek puca od samopouzdanja, da je uvek maksimalno doterana i savršeno stilizovana, ne iznenađuje činjenica da su na društvenim mrežama veoma brzo počeli da se nižu loši komentari i kritike.

 

- Kao da je krenula na sahranu - glasio je jedan od njih, a potom se nadovezao i drugi:

 

- Ovo je najgora odevna kombinacija u kojoj smo za ovih 20 godina imali prilike da vidimo Džej Lo.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Džej Lo i Benom Aflekom?