za neke ćete se iznenaditi

Ne mare za generacijski jaz i mišljenje javnosti: Ovo je 5 poznatih parova sa najvećom razlikom u godinama

Oni su u srećnim vezama uprkos svemu, a neki od njih su među najpoznatijim licima današnjice.

Za nju kažu da je "lovac na gerijatriju"foto: Pinterest / Printscreen / eonline.com

Svet je nedavno iznenadila vest o tome da je legendarni glumac Al Paćino dobio dete i to sa devojkom koja je od njega mlađa čak 54 godine.

 

Ova veza izazvala je oprečna mišljenja javnosti, te dok jedni smatraju da ljubav ne poznaje godine, drugi se zgražavaju, ostavljajući komentare poput:

 

– Pa može da joj bude deda!

 

Bilo kako bilo, neki parovi ne obaziru se na ovakva mišljenja, a mi vam u nastavku predstavljamo pet trenutno najaktuelnijih parova s razlikom koja pomera sve granice.

 

1. Leonardo Dikaprio i Vitorija Ćereti

 

Leonardo Dikaprio jedan od najomiljenijih glumaca u Holivudu, poznat je i po svojim vezama sa mlađim ženama, a trenutno je u vezi sa mladom manekenkom Vitorijom Ćereti.

 

Ovaj par privukao je veliku pažnju medija zbog razlike od čak 23 godine – Leonardo ima 49, dok Vitorija ima 26 godina. Iako su tek odnedavno počeli da se pojavljuju u javnosti kao par, već su postali predmet velikog interesovanja.

 

Vitorija koja je uspešna u svetu modelinga, važi za jednu od najlepših manekenki svoje generacije, a njihova veza pokazuje da su razlike u godinama poslednja stvar koja im stoji na putu.

 

2. Madona i Džoš Poper

 

Kraljica popa Madona takođe je poznata po romansama sa partnerima koji su dosta mlađi od nje. Trenutno je u vezi sa 29-godišnjim bokserom Džošom Poperom, što znači da je između njih razlika od čak 36 godina, s obzirom da Madona ima 65.

 

Njihova veza izaziva oprečne reakcije, ali par izgleda vrlo srećno, a Madona često ističe kako je ljubav za nju iznad svih društvenih normi.

 

Ovaj par neretko deli zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a njihova energija i posvećenost jedno drugom dokazuju da godine nisu prepreka za sreću.

 

3. Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džons

 

Jedan od najdugovečnijih slavnih parova s velikom razlikom u godinama je svakako Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džons. Ovaj par je u braku već više od dve decenije, a između njih je razlika u godinama od 25 godina.

 

Majkl ima 79, dok Ketrin ima 54 godine. Oni su savršen primer kako ljubav i posvećenost mogu nadmašiti sve prepreke, uključujući i godine.

 

Tokom godina, njihov brak je bio pod budnim okom javnosti, ali su oboje ostali posvećeni jedno drugom, a često naglašavaju da je tajna njihovog uspeha u međusobnom razumevanju i podršci.

 

4. Al Paćino i Nur Alfalah

 

Legendarni glumac Al Paćino nedavno je postao otac u svojoj 83. godini, sa 29-godišnjom Nur Alfalah, što ovaj par čini jednim od najzanimljivijih na listi.

 

Razlika od 54 godine među njima izazvala je brojne spekulacije u medijima, ali Al i Nur izgledaju srećno i zaljubljeno. Nur je već godinama poznata zbog veza sa starijim muškarcima iz sveta zabave, a par je nedavno dobio sina.

 

Iako se mnogi pitaju kako funkcioniše njihov odnos s tako velikom generacijskom razlikom, oni pokazuju da ljubav može da cveta u svim okolnostima.

 

5. Dejvid Foster i Ketrin Mekfi

 

Muzički producent Dejvid Foster i pevačica i glumica Ketrin Mekfi takođe su među slavnim parovima sa velikom razlikom u godinama. Dejvid ima 74, dok Ketrin ima 39, što znači da između njih postoji razlika od 35 godina.

 

Par se venčao 2019. godine, a 2021. dobili su sina. Iako su mnogi sumnjali u uspeh njihove veze zbog razlike u godinama, Dejvid i Ketrin su dokazali da ljubav može nadmašiti sve prepreke.

 

Njihov brak je stabilan, a često ističu kako ih godine ne ometaju u ostvarivanju snažne emocionalne veze.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek