neočekivano

Sa kim to Vilijam deli krevet – a nije Kejt? Princ je priznao da se neko treći "ugurao" između njega i supruge

Britanska javnost prati svaki njihov korak.

Sa kim to princ i princeza dele krevet?foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam u braku su već 13 godina, tokom kojih su postali roditelji troje dece – princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa.

 

Njihova veza i porodica konstantno su pod budnim okom javnosti, a kroz godine su prošli kroz brojne izazovne i burne trenutke.

 

Tako se par nedavno našao u centru pažnje zbog prinčeve navodne preljube sa ledi Rouz Hanburi, a priča o tome je, doduše, pala u senku početkom godine kada je Kejt podelila vesti o bolesti sa kojom se suočava.

 

Budući kralj i kraljica Engleske čine se srećnima, a njihov brak sada deluje stabilnije nego ikada.

 

Njih dvoje poznati su po svojoj posvećenosti porodici, a imaju još jednog posebnog člana koji zauzima značajno mesto u njihovim srcima – i krevetu!

 

Naime, njihov koker španijel Orla često deli postelju sa njima, otkrio je princ Vilijam tokom nedavne posete koledžu "Daki" u Kornvolu.

 

Tokom susreta sa obožavateljkom koja je bila sa svojim psom, Vilijam je sa osmehom rekao da malena Orla voli da spava u krevetu sa njim i njegovom suprugom Kejt.

 

– Rekao je da njihov mali pas spava s njima u krevetu noću, sa njim i Kejt – prenela je Luiz Harland, vlasnica psa koja je bila prisutna na događaju.

 

Harland, oduševljena pažnjom princa prema njenom ljubimcu, dodala je:

 

– Vilijam je bio apsolutno zaljubljen u mog psa. Pitao je koje je rase, a kada sam mu rekla da je Kokerdžek, bio je iznenađen jer nikada nije sreo psa te kombinacije.

 

Orla je postala deo porodice Vilijam-Midlton zahvaljujući Kejtinom mlađem bratu Džejmsu, koji je 2020. godine objavio da je njegova ljubimica Luna donela na svet šest zdravih štenaca.

 

Orla, čije ime na keltskom znači "zlatna princeza", ubrzo je našla svoje mesto u kraljevskoj porodici. Prvi put je javno viđena 2022. godine, kada je ušla u kraljevsku portret fotografiju povodom devetog rođendana princeze Šarlot.

 

Nažalost, Orla je ušla u njihovu porodicu neposredno pre nego što su izgubili svog prethodnog ljubimca, Lupa, još jednog koker španijela, koji je preminuo u novembru 2020. godine.

 

Princ i princeza od Velsa tada su sa puno emocija na društvenim mrežama napisali:

 

– Bio je srce naše porodice proteklih devet godina i mnogo će nam nedostajati.

 

Iako je Orla retko viđena u javnosti, prošlog leta je učestvovala u Kraljevskom polo kupu zajedno sa Vilijamom i Kejt. Međutim, ona nije jedini ljubimac ove porodice – Vilijam je tokom jedne posete poljoprivrednoj farmi u Birmingemu otkrio da njihova deca imaju i morsko prase, Snežnu Pahulju, o kojoj povremeno zaborave da brinu.

 

Princ Vilijam je bio toliko srećan dok je mazio Snežnu Pahulju na farmi… da nije želeo da ode. Takođe je priznao da njegova deca često zaboravljaju da očiste kavez svog ljubimca, pa to obično završi na njemu – otkrila je novinarka The Telegraph-a Viktorija Vold.

 

Ovi mali trenutci iz života princa Vilijama i njegove porodice pokazuju njihovu ljubav prema životinjama, kao i to da, uprkos kraljevskim obavezama, i dalje vode običan, porodičan život ispunjen ljubavlju prema svojim ljubimcima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?