ASTROLOŠKE PROGNOZE

Ljubavni horoskop za 2025. godinu: Koga čeka nova romansa, a koga vrtlog promena?

Proverite kakve promene u ljubavi čekaju vaš horoskopski znak tokom 2025. godine, po prognozama ruskih astrologa.

Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?foto: Shutterstock/bbernard

Ovan

 

Početak godine za Ovna biće prilično tih i miran. Najintenzivniji i najzanimljiviji lični događaji desiće se u drugoj polovini godine. Samci Ovnovi će na leto imati par kontroverznih romansi, što će rezultirati rizikom da se zbune u svojim simpatijama i završe u ljubavnom trouglu. Porodični znaci će osetiti dugo očekivanu harmoniju u paru i dostići novi nivo odnosa.

 

Bik

 

Sa dolaskom 2025. godine, Bik će biti uhvaćen u vrtlogu promena vezanih za njegov lični život. Neki predstavnici ovog znaka će se venčati, drugi će pronaći veliku ljubav na proleće, a treći će pronaći izlaz iz bolnih veza. U drugom slučaju, Bik ne treba da žali zbog raskida i da sebi da vremena da se oporavi. Zauzeti znaci moraju da preispitaju neke principe interakcije sa partnerom.

 

Blizanci

 

2025. godine u životu Blizanaca pojaviće se veoma bogata osoba koja je zaljubljena u njih. Ako tražite postojanost i stabilnost u životu, sačekajte dok ne upoznate svoju pravu ljubav što će se dogoditi na jesen. Zauzeti Blizanci treba da slušaju svoju intuiciju kako bi rešili za sebe najvažnije probleme.

 

Rak

 

Rakovi će veći deo godine provesti rešavajući svakodnevne probleme i razne nevolje. Sudbina će velikodušno poslati nove simpatije koje će im povećati poverenje u njihov šarm i pomoći im da krenu napred. Porodične predstavnike znaka očekuju opasna iskušenja, pa treba biti oprezan sa novim poznanstvima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?foto: Shutterstock/bbernard

Lav

 

Lavovi će morati da donesu niz teških, ali obećavajućih odluka koje se odnose na ličnu sferu. Verovatni su rastanak i novi sastanci, osmišljeni da donesu mnogo pozitivnih emocija. Otvara se drugi vetar za bračne parove koji će doživeti neočekivani procvat osećanja. Razvijte i ojačajte svoj odnos zajedno.

 

Devica

 

Za samce Device 2025. godine, profesionalni i lični odnosi se mogu mešati. U prvoj polovini godine, samci će započeti kancelarijsku romansu, koja će se brzo razviti u ozbiljnu vezu. U leto, parovi se suočavaju sa teškim okolnostima. Uprkos tome, predstojeći događaji će ojačati vezu pa čak i eliminisati nesporazume iz prošlosti.

 

Vaga

 

Vaga planira dug period intenzivnih osećanja, koji će se desiti bliže letu. Uprkos svom oprezu, nećete moći da izbegnete prazničnu romansu. Međutim, u nju definitivno ne treba polagati velike nade. Dolaskom jeseni Vage koje su zauzete doživeće radostan događaj koji može uticati na mnoge stvari.

 

Škorpija

 

Škorpijama koji su srećni u vezama obećava se neočekivani susret sa bivšom ljubavlju koji će uzburkati stara osećanja. Budite oprezni sa svojim osećanjima i ne dajte drugima nikakve lažne nade. U međuvremenu, pojedinačni predstavnici znaka će se toliko umoriti od usamljenosti da rizikuju da uđu u neperspektivne veze. Sačekajte do sredine godine kada vam se osmehne prava ljubavna sreća.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vaš znak čeka na polju ljubavi u 2025. godini?foto: Shutterstock/bbernard

Strelac

 

Zvezde Strelcu predviđaju godinu punu avantura. Postoji šansa da krenete na uzbudljivo putovanje sa svojom drugom polovinom i ojačate svoja osećanja što je jače moguće. Teška situacija se javlja za usamljenog Strelca, koji može ući u vezu sa nedostojnom osobom. Verujte svojoj intuiciji i nemojte žuriti ni u čemu.

 

Jarac

 

Uspeh na ličnom planu očekuje zaposlene Jarčeve, koji će moći da reše dugogodišnje probleme i osveže odnose. Što se tiče samih predstavnika znaka, jesen i zima će vas oduševiti perspektivnim poznanicima i potencijalnim partnerima. Ne žurite sa stvarima i nemojte se "zakačiti" na osobu koja nije za vas; ostavite sebi vremena za lične planove i realizaciju ambicioznih ideja.

 

 

Vodolija

 

Sve Vodolije u 2025. godini treba da teže većoj empatiji i razumevanju ljudi oko sebe. Ovo se odnosi i na porodične znakove, koji bi dobro saslušali osećanja voljenih, i na usamljene predstavnike, kako bi stekli nova poznanstva i prijatelje. Možda se među njima krije vaša buduća srodna duša, koju su zvezde poslale odozgo, pa ne propustite priliku

 

Ribe

 

Talas romantike zahvatiće sve Ribe bez izuzetka, pa će naredna godina proći u znaku ljubavi i porodice. Usamljeni znaci će konačno sa svojim partnerom krenuti na zajedničko putovanje i, verovatno, venčanje. Članovi porodice će svoju drugu osobu sagledati iz novog ugla i biće prožeti još većim poštovanjem i naklonošću. Ipak, neke Ribe će obuzeti duh avanturizma, što ih može naterati na nepromišljene događaje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.