samo najlepše žene

Ljubio je Tanju Bošković, Nedu Arnerić i drugu najlepšu ženu na svetu: Neverovatan ljubavni život slavnog Srbina

Imao je nekoliko brakova, mnogo ljubavnih priča, a voleo je najlepše žene u Srbiji, ali i svetu!

Dejan Karaklajić sa suprugom Žanomfoto: Milan Maričić/ATAImages

Osim po svojim poslovnim uspesima i velikim projektima za koje je zaslužan, filmski i televizijski reditelj, scenarista i producent Dejan Karaklajić imao je više nego buran ljubavni život.

 

Njemu je pošlo za rukom da osvoji jedne od najlepših žena našeg domaćeg glumišta, Tanju Bošković i Nedu Arnerić.

 

S Nedom se, prema jednoj teoriji, sreo na snimanju "Užičke republike", a po drugoj, upoznali su se kada je ona imala 21 godinu i već bila slavna. Ostali su prijatelji nakon razvoda, a kasnije je Neda uplovila u brak sa Miloradom Meštrovićem.

 

O Nedi je uvek govorio sve najlepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu.

 

Dejan Karaklajić i Neda Arnerić ostali su u dobrim odnosima i posle razvodafoto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

S njom sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete. I danas mi je izuzetno dobar prijatelj i redovno se čujemo telefonom — ispričao je jednom prilikom o Nedi, koja više nije među nama, i dodao:

 

Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan. Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži.

 

Tanja Bošković sa Dejanom je dobila ćerku Lanu, a ostavio ju je rečima da je "udata za pozorište"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dejan je bio u braku i sa manekenkom Majom Štajner, a sa glumicom Tanjom Bošković dobio je ćerku Lanu, koja se bavi glumom, i sina Đorđa, koji je završio studije političkih nauka.

 

Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: "Ne vredi, ti si udata za pozorište" — ispričala je Tanja jednom prilikom.

 

Dejan je čuven i po vezi sa nekadašnjom prvom pratiljom na izboru za Mis sveta i devojkom koja je krasila naslovnicu Plejboja, Ingeborg Sorensen.

 

 

 

Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku ― rekao je Dejan u jednom intervjuu.

 

Nakon toga, stupio je u brak s novinarkom Žanom Karaklajić. Ona je i prevodilac i autorka emisije "Inspiracija dana, inspiracija noći". Školovala se u Alžiru i Francuskoj, živela je u Parizu i Los Anđelesu, a par se povremeno pojavljuje zajedno na javnim događajima.

 

FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragan Kadić

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

TANJA BOŠKOVIĆ NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE Pričalo se da je u svađi sa Zlatom Numanagić, ona joj se JAVNO OBRATILA I RASPLAKALA JE