ASTROLOŠKE PROGNOZE

Opozicija Plutona i Marsa donosi mesec napetosti: 4 horoskopska znaka koji će imati karmičku svađu u novembru 2024.

Najteži aspekt novembra, koji će naše emocije dovesti do kulminacije, jeste opozicija Plutona i Marsa.

Nek horoskopski znakovi mogu da očekuju velike svađe u novembrufoto: Just Life/Shutterstock

Ovan

 

Vaš vladar Mars u stambenom i porodičnom sektoru je u teškoj opoziciji sa Plutonom; očekujte ozbiljne nesuglasice sa nekim od autoriteta u vašem životu. To bi mogao biti rođak koji će vas, poput tiranina, „pritisnuti“ da odustanete od nekih ličnih principa. Takođe se možete suočiti sa teškim izborima vezanim za stanovanje i karijeru, status i životni standard. Moraćete da birate između mesta gde živite i za koga radite.

 

Rak

 

Spremite se da branite svoje prioritete, jer će vas partner u novembru "muštrati" kao nikada do sada i verovatno će promeniti neke od uobičajenih scenarija u vašoj vezi. Verovatno će se mnogo toga promeniti u vašim finansijama, čak do te mere da će vaš poslodavac ponuditi da promeni poreske olakšice i neke klauzule osiguranja u vašem ugovoru.

 

 

Vaga

 

Očekuje vas ozbiljna „svađa“ sa partnerom, a biće vezana za finansije i ciljeve koje svako od vas teži. Verovatno ćete morati da popustite; Mars na vrhu vašeg statusnog sektora sugeriše da vaš partner ima određenu ideju za lične ciljeve i da je vaša vizija porodičnog blagostanja potpuno drugačija. Ako sada tražite poslovnog partnera, onda ćete se za sada suočiti sa sukobom i nemogućnošću postizanja dogovora.

 

Novembar donosi mnogo napetosti za Jarčevefoto: New Africa/Shutterstock

 

Jarac

 

Nikada ranije u vašem životu nije bilo toliko napetosti kao u novembru; Pluton u vašem znaku će vas naterati da progurate lične ambicije i snove u vezama. Ceo novembar će biti obojen vašim duelom sa partnerom, kao da je pronalaženje kompromisa jednostavno nerealno. Ključni zadatak je da se reši pitanje mesta stanovanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN