higijena joj nije jača strana

Mnogi kažu aljkava i dlakava, ali muškarci za njom lude: Kako danas izgleda Madonina ćerka Lurds Leon?

Ima 28 godina, od majke je nasledila talenat za pevanje, a šuška se i da baš i nema dobre higijenske navike 

MADONINA ĆERKA NIJE BAŠ ČISTUNICA foto: EPA/FRANCK ROBICHON

Čuvena pop diva Madona i bivši muž Karlos Leon roditelji su ćerke Lurdus Leon, koja je napunila 28. godina. Svojoj ćerki Madona je čestitala rođendan tako što je na Instagramu podelila emotivni video uz opis koji govori o tome koliko joj je važna.

 

- Lurdes Marija Leon!!! Srećan rođendan mom prvenčetu! Moja jedina mala zvezda! Ali u tebi nema ničeg malog. Velika energija. Veliko srce. Veliko svetlo. Bila si i uvek ćeš biti moja prva prava ljubav. Blistaj, Lolita, sijaj - napisala je ponosna mama.


Lurd Leon je proslavila svoj 28. rođendan u velikom stilu, a Madona je objavila video u kojem njena ćerka peva, fotografiše se za modni magazin i nekoliko nostalgičnih fotografija koje su podsetile na prelepe trenutke iz njenog detinjstva.

U njemu Lurd peva uz Little Star, Madoninu pesmu iz 1998. sa albuma Rai of Light, koju je prvobitno posvetila njoj kada je bila tek mala.

 

Iz opisa je bilo jasno da Lurd ima posebno mesto u Madoninom srcu, jer je oduvek bila ponos i dika pop zvezde. Njih dve su bile oduvek veoma bliske i ta bliskost se zadržala do danas.

ŠIŠKE ISPOD MIŠKE KOD NJE NISU NIŠTA NEOBIČNO foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Ipak, ono po čemu je Lurd još poznata u javnosti jeste i činjenica da je ona zagovornica prirodnog izgleda i da je često znala da bude uslikana u nezgodnim trenucima gde se jasno videlo da baš i nema usađene dobre higijenske navike.

 

Od dlaka ispod pazuha, do neizdepiliranih nogu i ruku, Lurd je pokazala sve ono što retko koja žena koja drži do sebe može da dozvoli. Njene fotografije su često komentarisane sa gađenjem, a mnogi smatraju da to nije stvar estetike već lične higijene.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Didi Janković želi da bude zvezda kao Madona