astro prognoza

Tranzit Marsa u znak Raka preokenuće sve: Od 20. oktobra ova 3 pripadnika Zodijaka očekuje posebna sreća

Sada je pravo vreme za ove znakove da iskoriste prilike koje im se pružaju i ostvare dugoočekivane promene.

3 znaka čeka posebna srećafoto: Shutterstock / Neirfy

Tranzit Marsa kroz znak Raka, koji započinje 20. oktobra, donosi snažnu energiju i pozitivne promene određenim znacima Zodijaka.

 

Posebno će koristi osetiti 3 znaka kojima će ovaj period omogućiti napredak u ljubavnom životu ili na finansijskom planu.

 

Mars u Raku podstiče hrabrost i odlučnost, otvarajući vrata za ostvarenje važnih ciljeva i stabilnosti.

 

1. Rak

 

Rakfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Mars u sopstvenom znaku Raka donosi ogromnu energiju i motivaciju da Rakovi preuzmu inicijativu i naprave iskorake u ključnim životnim oblastima. Ovaj tranzit će im pružiti dodatnu hrabrost da se izbore sa izazovima koji su ih možda ranije kočili. Biće usmereni ka ličnom napretku, posebno kada je reč o karijeri i porodičnim odnosima. Osećaće se snažnije, spremnije da vode i brane svoje stavove, što će im doneti osećaj postignuća i stabilnosti.

 

2. Škorpija

 

Škorpijafoto: ANTON URICH/Shutterstock

Škorpije će osetiti pojačanu intuiciju i strast kroz Marsov tranzit u Raku, što će im pomoći da bolje razumeju svoje emocije i reše dublje unutrašnje konflikte. Ovaj tranzit im donosi priliku za lični rast kroz emocionalne veze – bilo da je reč o porodici, partneru ili prijateljima. Škorpije će uspeti da pronađu mir u situacijama koje su do sada bile turbulentne, a promene koje naprave tokom ovog perioda imaće dugotrajan pozitivan efekat na njihovu stabilnost i sreću.

 

3. Ribe

 

Ribe4foto: ANTON URICH/Shutterstock

Za Ribe, Mars u Raku donosi nalet inspiracije i želje da izraze svoje osećaje na nov način. Ovaj period će ih podsticati da pronađu nove kreativne puteve i hrabro prate svoje snove. Ribe će se osećati emotivno osnaženo, a njihova empatija i razumevanje drugih ljudi pomoći će im da izgrade dublje i autentičnije odnose. Energija ovog tranzita učiniće da se osećaju povezano sa sobom i ljudima u svojoj blizini, što će im doneti osećaj svrhe i ispunjenosti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije