modna inspiracija

2 stajlinga & ne zna se koji je lepši! Supruga Alekse Avramovića raspametila je sve prisutne na venčanju njegovog brata

Lepa Teodora obukla se bez greške.

Lepa Teodora važi za ženu sa stilomfoto: A.H./ATAImages

Talentovani košarkaš koji je svojim umećem na terenu osvojio domaću i internacionalnu scenu Aleksa Avramović već neko vreme uživa u bračnoj sreći sa suprugom Teodorom.

 

Njihova ljubavna priča započela je kao mladalačka romansa koja se pretvorila u brak pun podrške, međusobnog razumevanja i zajedničkih trenutaka.

 

Kao par često oduševljavaju svojom modnom usklađenošću i prefinjenim stilom, a nedavno su prisustvovali venčanju Aleksinog brata, gde su upravo Teodorina izdanja ukrala svu pažnju.

 

Na društvenim mrežama, Aleksa je podelio fotografije sa slavlja, na kojima njegova supruga izgleda kao prava modna ikona.

 

Za crkvenu ceremoniju, Teodora je ponela trendi pink odelo koje odiše smelom elegancijom.

 

Odelo je sačinjeno od pantalona sa blago zvonastim nogavicama koje su vizuelno produžile figuru, dok je oversajz sako dao modernu i opuštenu notu njenom izgledu.

 

Ovaj stajling dodatno je obogatila elegantnim sandalama i šarenom tašnicom, unoseći živost i sofisticiranost.

 

Kada je slavlje nastavljeno u restoranu, Teodora se presvukla u vanvremensku toaletu ženstvenog kroja, s delikatnom čipkom na dekolteu, koja joj je stajala kao salivena.

 

Teodorina haljina odiše sofisticiranošću i stilomfoto: Instagram / Printscreen / aleksaavramovic

Ovaj večernji look bio je savršeno rešenje za svečanu priliku, ostavljajući snažan utisak svojom jednostavnom lepotom i prefinjenošću.

 

Ukoliko imate dilemu kada je oblačenje za ovakve prigode u pitanju, u ova dva stajlinga koja je Avramovićeva lepa supruga ponela u jednom danu možete pronaći ultimativnu inspiraciju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Aleksa Avramović nikad raspoloženiji stigao na žurku