nesvakidašnje

3 različita dezena & eksplozija boja za dan u Najrobiju: Tamara Vučić u neobičnoj haljini koja zahteva mnogo smelosti

Prva dama navikla nas je na jednobojne i svedene modne kombinacije, ali sada je napravila izuzetak i pokazala da je spremna za interesantne eksperimente.

Tamara Vučić obično neguje jednostavniji stil, ali je za Keniju spremila nešto sasvim drugačijefoto: Ruslan Kaniuka / Sipa Press / Profimedia

Tamara Vučić, prva dana Srbije, ovih dana kao članica delegacije naše zemlje boravi u zvaničnoj poseti Republici Keniji, a tom prilikom sastala se s Rejčel Ruto, prvom damom Kenije i suprugom tamošnjeg predsednika Vilijama Rutoa.


Iako je poznata po svedenom stilu, ovog puta je odlučila da na afričkom tlu ponese raznobnojni dezen i odabrala vrlo šik haljinu u kakvima inače nemamo priliku da je viđamo.


Njen izbor bila je midi-haljina ravnog kroja, model koji pada pored tela i ima nekoliko interesantnih svetnih printova u teget, narandžastim, ljubičastim i tamnozelenim tonovima.

 

Njih razdvajaju tanke narandžaste pruge, koje stvaraju efektan kontrast s tamnim nijansama, a čitav stajling izgleda vrlo vedro i razigrano.


Poseban utisak ostavljaju 3/4 rukavi i decentan V-izrez, a Tamara Vučić je svemu dodala nude salonke s tankim i visokim štiklama.

Prva dama je uz to ponela i strukturisanu šestougaonu torbicu u nijansi sličnoj cipelama, pa je uz ove neutralne komade njena neobična toaleta ostala u prvom planu.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o trendovima