nikad kraja

Didi je oteo nestalu devojčicu? Lažna priča o "usvojenoj" ćerki Ejvi mogla bi da razotkrije još jednu mračnu istinu

Skandali i mračne tajne iz privatnog života repera nastavljaju da se nižu.

Kako vreme odmiče, nove informacije šokiraju javnostfoto: EPA/JUSTIN LANE

Šon Kombs poznatiji kao Pi Didi ili Paf Dedi, jedan od najuspešnijih muzičkih producenata i hip-hop umetnika, nedavno se našao u središtu kontroverze koja se tiče njegovog odnosa sa devojčicom po imenu Ejva Baroni, za koju je u jednom trenutku tvrdio da ju je usvojio.

 

Ova priča ponovo je postala aktuelna nakon njegovog hapšenja zbog brojnih optužbi za trgovinu ljudima i seksualna zlostavljanja, a njen razvoj dodatno komplikuje već uzburkanu situaciju u njegovom životu.

 

Nedavno je stiglo čak 120 novih optužbi na račun Didija, među kojima su i one vezane za neprimerene odnose sa maloletnim licima.

 

Ko je Ejva Baroni?

 

Sve je počelo 2020. godine kada je Kombs tokom Instagram live prenosa izneo tvrdnju da je "usvojio" Ejvu, naglašavajući devojčicinu navodnu želju da ima "crnog roditelja".

 

U videu, ozloglašeni reper ljubi devojčicu u obraz i govori o tome kako je dobio saglasnost njene majke za usvajanje.

 

Maloletna Ejva činila se srećnom dok je na Didijevo insistiranje pričala o tome kako ju je usvojio, a mnogi smatraju da je ceo snimak izrežiran, te da je devojčica bila primorana da učestvuje u njemu.

U videu, Ejva je izjavila da je "bila na ulici" dok Didi nije odlučio da je uzme pod svoju zaštitu. On je, uz šaljivi ton, komentarisao da je "usvojio belu devojčicu" što je dodatno provociralo raspravu o pitanjima identiteta i rasne dinamike.

 

Paf Dedi insistirao je na tome da je usvajanje bilo učinjeno sa saglasnošću njene majke i da ona takođe ima svoje "lepe roditelje".

 

U međuvremenu, izveštaji su pokazali da je Ejva odrasla sa svojim biološkim roditeljima i da je u bliskom odnosu sa Didijevim ćerkama bliznakinjama.

 

Didi ima 6 biološke decefoto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

Izvor blizak situaciji otkrio je da je reč o skeču i da Didi nikada nije legalno usvojio Ejvu. Ova informacija izazvala je široku raspravu u medijima i na društvenim mrežama.

 

Mnogi su se pitali kakva je zapravo priroda reperovog odnosa sa detetom i da li je ovaj video samo pokušaj da se prikaže kao figura koja se brine o drugima, ili iza svega ipak postoji nešto više.

 

Naime, mnogi teoretičari zavere oglasili su se na društvenim mrežama, ubeđeni da je u pitanju zapravo Ejva Grejs Boldvin, devojčica koja je 2015. godine prijavljena kao nestala u San Antoniju i do dana današnjeg nije pronađena.

 

Mada za ovu tvrdnju nema konkretnih dokaza, korisnici društvenih mreža aktivno se bave ovim slučajem, a mnogi su primetili i da se nakon pomenutog Instagram lajva navodno usvojena devojčica više nije pojavljivala uz repera i njegovu biološku decu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek