divno!

Kako na najslađi način objaviti da ćete postati deka? Slavni pevač ima odgovor i do sad je rasplakao preko 600.000 ljudi

Slavni reper otkrio je da njegova ćerka mezimica čeka bebu na najemotivniji način.

foto: Youtube Printscreen / EminemMusic

Reper Maršal Maters III, poznatiji kao Eminem, ima burnu životnu priču iza sebe, ali on je oduvek najposvećeniji tata na svetu ćerki Hejli Džejd Skot.

 

Eminem je ćerku dobio u braku s bivšom suprugom Kim 1995. Par je dogovorio zajedničko starateljstvo nad ćerkom, a Eminem je takođe prihvatio starateljstvo nad ćerkom sestre svoje bivše supruge, ali i nad njenom ćerkom iz bivše veze.

 

Eminem je oduvek isticao koliko je vezan za ćerku i da je ona najveća radost, inspiracija i svetla tačka njegovog života. Od njenog detinjstva, pa do danas, taj odnos se nije promenio.

 

Hejli Džejd je sada tatu obradovala najlepšim vestima — da će postati deka!

 

51-godišnji reper objavio je dirljiv muzički video za novu pesmu, u kom je sadržano nekoliko starih porodičnih snimaka njegove ćerke Hejli (28). Na kraju spota, ponosni tata deli snimak na kome Hejli otkriva da čeka prvo dete sa svojim suprugom Ivanom MekKlintokom.

 

Ona je dala tati plavi dres na kome je pisalo Deka i broj 1, kao i sliku sa ultrazvuka. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVO JE DOKTORKA KOJA JE SPASILA BEBU U NOVOM PAZARU! Dete bilo u VEOMA kritičnom stanju, opisala kako ga je reanimirala!