nije mu lako

Dženifer se od toga "diže kosa na glavi": Ben Aflek se nakon razvoda prepustio strasti od koje je Lopezova šizela

Ben je našao način da ublaži stres u teškom periodu i njegovoj bivšoj ženi se sigurno neće dopasti 

BEN AFLEK SE PREPUSTIO POROKU KOJI DŽEJ LO MRZIfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez je podnela zahtev za razvod od Bena Afleka posle dve godine braka, glumac je napustio zajednički dom, preselio se prvo u iznajmljeni stan, a potom i u novu vilu koju je kupio pre nekoliko meseci.

 

Za to vreme njih dvoje su više puta viđeni zajedno u javnosti, u poprilično prisnim odnosima, koji su pravdali činjenicom da su ostali u dobrim odnosima zbog dece.

 

Svima koji su pratili karijeru Bena Afleka nije promakla činjenica da je glumac često u teškim trenucima posezao za porocima, a čak je bio i lečen od alkohola. Osim toga, pušenje je još jedan od poroka kojima glumac ne može da odoli, a zbog kojih se Dženifer strašno nervirala.

Upravo toj pasiji se Ben Aflek nedavno ponovo vratio. Čini se da je to način da sebi smanji stres i lakše prođe kroz težak životni period.

 

Ovaj 52-godišnji glumac viđen je u svom luksuznom BMV-u i7 u Los Anđelesu. U tom trenutku on je izgledao snuždeno i potišteno. 

 

Iako su Ben i Džej Lo više puta viđeni zajedno u javnosti, par ne razmišlja o pomirenju. Oni su navodno ostali u dobrim odnosima, ali ne odustaju od odluke da dalje kroz život idu odvojeno. 

Finansijski aspekti komplikuju razvod

 

Njihov bivši bračni dom od 68 miliona dolara nedavno je bio prodat, ali ipak nije do kraja završena isplata jer je potencijalni kupac odustao, što je dodatno odložilo podelu imovine.

 

Bez predbračnog ugovora, njihovo zajedničko bogatstvo od 550 miliona dolara - Lopezovo procenjeno 400 miliona dolara i Aflekovo 150 miliona dolara - moglo bi da bude predmet spora.

 

BEN SE VIŠE NE SMEJE OD KAD NIJE SA DŽEJ lO foto: CelebrityLivin-SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pravni stručnjaci sugerišu da će se za podelu uzeti u obzir samo imovina i prihodi ostvareni tokom braka, što dodatno otežava pregovore koji su u toku.

 

Kako se razvod odvija, jasno je da, dok Aflek i Lopez u javnosti izgledaju sasvim mirno tenzije se stvaraju oko finansija i imovine i one bi mogle da budu kamen spoticanja ovog nekada najlepšeg holivudskog para. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srbin oduševio Dženifer Lopez