velika drama

Isplivali neprijatni detalji sa seta: Koji kolega iz "Igre prestola" je slomio srce čuvenoj Sersei?

Kako je raskid dvoje glumaca uticao na njihov profesionalni odnos?

Da li je raskid uticao na profesionalni odnos?foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Svet Vesterosa poznat je po neprekidnim sukobima i napetostima, pa je pravo čudo koliko su glumci iz serije "Igra prestola" zapravo bliski u stvarnom životu.

 

Sofi Tarner i Mejsi Vilijams koje su tumačile likove Sanse i Arje Stark ostale su dobre prijateljice do danas, a isto važi za Pitera Dinklidža i Lenu Hidi, koji su igrali Tiriona i Sersei Lanister.

 

U jednom od najslađih primera kako život može da imitira umetnost, Kit Harington i Rouz Lesli, koji su oživeli tragičnu ljubavnu priču između Džona Snežnog i Igrit sada su srećni u braku.

 

Ipak, jedna druga romansa sa seta nije imala toliko sreće.

 

Pre nego što je snimanje serije počelo Lena Hidi i Džerom Flin (koji je glumio Brona) bili su u dugoj vezi, ali su se rastali na prilično buran način 2014. godine.

 

Dugo su kružile glasine da je njihov raskid ostavio posledice na setu i da je čuvena Sersei navodno odbijala da deli scene sa Flinom.

 

Činjenica je da nakon četvrte sezone zaista nisu snimili nijednu scenu zajedno, što je dodatno podgrejalo sumnje.

 

Godine 2019, nedelju dana pre nego što je emitovana finalna epizoda serije, britanski magazin The Sun objavio je članak u kojem tvrdi da njih dvoje nisu snimili zajedničke scene nakon raskida.

 

Džerom Flin glumio je Bronafoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

I zaista tokom kasnijih sezona, serija je naizgled činila sve da drži Brona dalje od Kraljeve luke. U petoj sezoni, on je pratio Džejmija Lanistera na putovanju u Dornu, kako bi osigurali lojalnost kuće Martel prema Sersei.

 

Brona smo uglavnom viđali u scenama sa Džejmijem, a jedan od najzapaženijih trenutaka bio je kada je spasio Džejmija od napada zmaja u sedmoj sezoni.

 

Ipak, glumac tvrdi da između njega i njegove bivše drage nema ni trunke napetosti, te je jednom prilikom naglasio da su čak i snimali zajedničke scene nakon raskida, a da li u tome ima istine ili ne, Lena nikada nije potvrdila.

 

– Zajedno smo bili u istoj sceni, a poslednji put kada sam video Lenu razgovarali smo, tako da ne bih verovao sve što ste pročitali... Lena je divna osoba i glumica. Mislim da je njen svet – rekao je on.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek