poput tinjedžera

Svi muškarci ovog sveta, ugledajte se na njega! Način na koji je Tim Barton čestitao rođendan Moniki Beluči oduševio sve

Njihova ljubav obelodanjena je pre nešto više od godinu dana, a koliko je ludo zaljubljen u svoju devojku govori i činjenica da je bio spreman na sve, samo da ona bude srećna 

TIM JE NA ORIGINALAN NAČIN ČESTITAO ROĐENDAN MONIKI foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tim Barton i Monika Beluči jedan su od trenutno najzanimljivijih parova na svetskoj džet set sceni. Uočin njenog 60. rođendana Tim je odlučio da svojoj dragoj priredi iznenađenje o kojem bruji ceo svet.


On se udružio sa italijanskim Vogom kako bi devojci Moniki Beluči čestitao rođendan!

 

U čast njenog 60. rođendana u ponedeljak, 30. septembra, reditelj Tim Barton (66) odlučio je da uz pomoć čuvene modne kuće uredi naslovnu stranu italijanskog magazina Vog tako da je krasi niko drugi do - Monika Beluči.

- Srećan rođendan, draga Monika, s ljubavlju, Tim -  napisao je on na Instagramu uz naslovne fotografju koju je podelio i italijanski Vogue.

 

Beluči i Tom se zabavljaju, kako je javnosti poznato, od juna 2023. godine, kada je glumica prvi put progovorila o svojoj vezi s njim za Elle France. Par je mesecima pre tog intervjua izazivao pažnju. Oni su viđeni kako zajedno provode vreme u Madridu u februaru 2023.

 

Dvojac se prvi put sreo na kratko na crvenom tepihu na Kanskom filmskom festivalu u Francuskoj 2006. — Beluči je tada bila udata za Vensanta Kasela, dok je Barton bio u dugogodišnjoj vezi sa Helenom Bonam Karter.

Kasnije su se ponovo sreli na Lumijerovom filmskom festivalu 2022. Barton i Beluči su debitovali na crvenom tepihu kao par na 18. Rimskom filmskom festivalu u oktobru 2023, a takođe su prisustvovali dodeli Globo d'Oro nagrada u Rimu u julu, gde je Belučijeva dobila nagradu za životno delo.

 

Bartonova i Belučijeva veza se čak proširila i na njegov najnoviji film. Par je prisustvovao svetskoj premijeri filma zajedno sa ostatkom glumačke ekipe na Venecijanskom filmskom festivalu 2024. u avgustu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ričard Barton je obična pijanica