uživaće

Ben Aflek povukao veoma važan potez! Započinje novi život na jednom prelepom mestu, Džej Lo će "pući od muke"

Glumac je kupio velelepnu vilu i tu će pokušati da pronađe mir nakon čitave fame oko razvoda od Dženifer Lopez 

foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

Poznati glumac Ben Aflek kreće u novo poglavlje svog života kao razveden čovek! Glumac se upravo preselio sa iznajmljenog imanja u svoju nedavno kupljenu vilu od 20 miliona dolara.

 

Aflek je ovu velelepnu vilu kupio nakon što je raskinuo sa Dženifer Lopez početkom 2024. Pevačica je podnela zahtev za razvod nakon dve godine braka sa Aflekom.

 

Dženifer nije dala nikakve izjave u vezi sa njihovim razlazom, ali je kao motiv navela  "nepomirljive razlike".

Insajder je otkrio da se Dženifer dugo borila sa Aflekovim promenama raspoloženja i jakim emocijama. Lopezova je "provela dosta vremena brinući se da Ben bude srećan i da ima sve što mu je potrebno" - rekao je izvor za PEOPLE.

 

- Način na koji se brinula o njemu bio je gotovo detinjast - nastavili su.

 

Prijatelji su je stalno podsećali da nije odgovorna za njegova osećanja. On je ponekad bio veoma neraspoložen i mračan. Dženifer ceni život na drugi način. Veoma je zahvalna na svemu.

 

BEN AFLEK SE SELI U NOVU VILU foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novi život Bena Afleka u Brentvudu


Ben i Dženifer su pronašli kupca za dom koji su kupili nakon venčanja; Međutim, navodi se da se nepoznati kupac "izvukao iz kupovine" nakon iznenadne smrti člana porodice.

 

Uprkos svemu, Aflek je unajmio kompaniju za selidbe i započeo svoje preseljenje. Nedavne slike prikazuju kamione na glumčevom iznajmljenom imanju, koji su bili puni kutija, tepiha, ogledala i ostalih Benovih stvari.

 

BEN AFLEK NAPUŠTA IZNAJMLJENU KUĆU I SELI SE U NOVU VILU foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I dok njih dvoje pokušavaju da svako živi svoj život dalje bez onog drugog oni i dalje imaju neke nekretnine koje su u zajedničkom vlasništvu.

 

Komplikacije su nastale upravo zbog ovih nekretnina, ali budući da su oboje angažovali vrhunske advokate čini se da će i taj deo posla ubrzo biti završen.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Benom i Dženifer Lopez?