britanska kraljevska porodica

Megan i Hari sada žive — odvojenim životima! Preokret princa Harija o kome se otkrivaju nove informacije

Princ Hari posvetio se samostalnom istupanju u projektima i novoj viziji svoje budućnosti, ali postavlja se pitanje: šta će biti s Megan?

Megan i Hariju su se trenutno putevi razdvojilifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, kako navode strani mediji, žive "odvojenim životima", dok vojvoda od Saseksa pokušava da shvati šta bi trebalo da radi u budućnosti i šta mu ona nosi.

 

Iako je par obično nerazdvojan, otkako je Hari proslavio svoj 40. rođendan s prijateljima, odvojen je od Megan.

 

Kako za The Sun navodi ekspert za kraljevsku porodicu Fil Dampjer, Hari pokušava da uvede "nezavisni pristup" stvarima u svom životu.

 

Značajno je to što sad mnogo stvari radi sam. Oni žive razdvojenim životima i deluje da Hari pokušava da utvrdi šta je tačno njegova budućnost. Sumnjam da se Hari oseća kao "rezervni deo" — navodi on.

 

Hari pokušava da utvrdi šta mu nosi budućnostfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Pričajući o Harijevim potencijalnim namerama za budućnost, dodao je da on želi mnogo više ispunjujuće uloge za sebe, pa ćemo ga verovatno više i viđati.

 

Hari je posetio jedan humanitarni događaj u Kaliforniji sam ovog vikenda, dok je Megan, navodno, u poslednjem trenutku odustala zbog bolesti. Hari je otputovao u Njujorku na nedelju dana, a Megan mu se neće pridružiti. 

 

Nakon toga, 30. septembra, Hari putuje u London,  a Megan ni tu neće pravuiti društvo suprugu. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)