modni pogodak

Kupite bilo šta s ovog spiska i bićete trendi! 5 modela obuće koji će tokom jeseni 2024. dominirati ulicama

Fensi, a istovremeno praktični, ovi komadi obuće idealni su za hladnije dane, pružajući udobnost tokom celog dana, bez žrtvovanja modne elegancije.

Šta se nosi ove jeseni?foto: Pinterest / Printscreen / poliamak

Jesen je pravo vreme za osveženje garderobe, a obuća igra ključnu ulogu u svakodnevnim stajlinzima.

 

Srećom, ove sezone ne morate birati između stila i udobnosti – mnogi modeli kombinuju oba.

 

U nastavku izdvajamo pet modela obuće koji će vam omogućiti da ove jeseni izgledate trendi, dok se osećate prijatno na svakom koraku.

 

1. Mokasine i čarape? Zašto da ne!

 

Mada se na prvu loptu može činiti kao kontroverzna tvrdnja, mokasine u paru sa nešto dužim čarapama prava su modna poslastica.

 

Osim što svaki look automatski čine zanimljivijim i razigranijim, čarape osiguravaju udobnost u svakom trenutku, a osim sa mokasinama, mogu se kombinovati i sa baletankama.

 

Ova kombinacija estetski naročito dobro ide sa mini suknjom i oversajz sakoom, a obožava je i jedna od najuticajnijih trendseterki današnjice Hejli Biber.

 

2. "Patkasti kljun" je ponovo u modi

 

Čizmice sa potpeticom ne moraju da budu neudobne! Ukoliko se opredelite za model šireg, četvrtastog dizajna sa debelom štiklom garantovano nećete zažaliti.

 

Ovaj model idealan je spoj elegantnog i udobnog, a u kombinaciji sa zvoncastim farmerkama ili šik pantalonama, vizuelno izdužuje i stanjuje noge.

 

3. Gumene čizme nikada nisu bile ovoliko šik!

 

Model najpoznatiji kao "gumene čizme" ne mora nužno biti napravljen od gume. Može se javiti u različitim varijantama, a najkvalitetnija svakako je ona od kože. 

 

Ova obuća najbolje se kombinuje sa kratkim suknjama i haljinama, a za dodatni šik efekat obavezno ih uparite sa udobnim i toplim dokolenicama.

 

 

4. Potpetica + špic = udobno? Apsolutno je moguće!

 

Jedan od vodećih trendova ove jesenje sezone biće čizmice do kolena koje idu u špic, a evo kako da vam u njima bude udobno.

 

Naime tajna je u tome da odaberete model koji je širok i koji ima nisku do srednje nisku potpeticu. Ne samo da ćete hodati sa lakoćom, već će vam noge vizuelno izgledati uže sa ovim čizmama.

 

5. Klasika koja nikada ne bledi

 

Najobičnije čizmice do gležnja, na pertlanje ili bez ičega, sinonim su za udobnost i komad koji nikada ne izlazi iz mode.

 

Najbolje od svega je to što se ove čizme uklapaju sa svim stilovima; bilo da nosite pantalone ili haljinu, blistaćete u njima!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!