kao jaje jajetu

Ima 23 godine & kažu da je slika i prilika slavnog oca – da li znate kako izgleda i čime se bavi sin Pirsa Brosnana?

Glumčev naslednik je izrastao u pravog lepotana i mnogi ga porede sa tatom iz mladih dana.

Brosnan je važio za najzgodnijeg u Holivudufoto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca Pirs Brosnan uživa u dugogodišnjem i skladnom braku sa novinarkom i autorkom Kili Šej Smit.

 

Par je u braku od 2001. godine i zajedno imaju dvoje dece – sinove Dilana i Parisa, koji su obojica krenuli svojim kreativnim putem.

 

Pored njih, Pirs iz prvog braka ima još troje dece, a njegova porodica uvek je bila u centru njegovog života, uprkos blistavoj filmskoj karijeri.

 

Paris Brosnan 23-godišnji sin čuvenog holivudskog zavodnika, odlučio je da krene očevim stopama, ali ne u svetu glume, već gradeći karijeru u umetničkom svetu.

 

Nakon što se okušao kao maneken, Paris je shvatio da modeling nije njegova prava strast i da ga mnogo više privlači slikarstvo. Ova umetnička ljubav, koja je isprva bila samo hobi, sada je postala njegova vizija za budućnost.

 

Kako Paris otkriva, ljubav prema slikarstvu rodila se još u detinjstvu, kada je provodio mnogo vremena sa ocem u njegovom ateljeu. Naime, Pirs Brosnan pored uspešne glumačke karijere ima i veliku strast prema slikanju, što je inspirisalo Parisa da kist i platno postanu i njegov način izražavanja.

 

– Gledanje njega silno me je inspirisalo i imalo veliki uticaj na mene. Moj tata je samouki umetnik – rekao je jednom prilikom glumčev naslednik.

 

Paris sada želi da svoju umetnost podeli sa svetom i planira da organizuje izložbe širom sveta.

 

Ova nova karijerna prekretnica označava početak puta koji je potpuno drugačiji od onog kojim je išao njegov slavni otac, ali podjednako ispunjen kreativnošću i strašću. Fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide prve radove mladog umetnika i da isprate njegov umetnički razvoj.

 

– Nikada ne želim da prestanem da slikam. Umetnost je kao golf: to je doživotna posvećenost i nikad je ne savladaš, ali možda sam to samo ja. Planiram da nastavim da slikam i izlažem radove širom sveta. Umetnost mi je otvorila nova vrata i promenila moj život na načine koje nisam mogao ni da zamislim – istakao je on.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek