šta će odlučiti?

Megan se nalazi pred dilemom: Hari se vraća u Britaniju i ona bi sa njim, dve opcije su tu, koju će izabrati?

Hari je potvrdio dolazak u domovinu, a njegova supruga još uvek razmišlja šta joj je činiti

MEGAN SE DVOUMI OKO ODLASKA U BRITANIJUfoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Princ Hari je spreman da prisustvuje dodeli Velčajld nagradi 30. septembra u Londonu. Čini se da je Megan Markl razmatrala dve glavne opcije dok je njen suprug princ Hari odlučio da se vrati u svoju domovinu.

 

Da bi potvrdio svoju posetu, bivši član kraljevske porodice je objavio izjavu u kojoj je rekao da mu je još jednom "počašćen" da prisustvuje ovom pažljivom događaju, "proslavljajući izuzetnu hrabrost i dostignuća dece koja žive sa složenim medicinskim potrebama".

 

Međutim, nije potvrđeno da će vojvodina supruga prisustvovati ovom događaju.

Kako prenose mediji, Megan se nalazi pred ozbiljnim problemom. Stručnjakinja za odnose s javnošću Rene Smit izjavila je da bi možda mogla da dođe kako bi podržala svog partnera, ali bi se, s druge strane, plaši je pomisao da bi je Britanci izviždati. 

 

U razgovoru za Ekpress.co.uk, rekla je:

 

- Meganin potencijalni povratak u Veliku Britaniju sa Harijem mogao bi da prođe i dobro i loše. S jedne strane, to bi joj moglo pružiti priliku da pokaže solidarnost i podršku Harijevim dobrotvornim naporima.

 

HARI SE VRAĆA U BRITANIJU, A MEGAN MUČI MUKU DA DONESE ODLUKUfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Napomenula je da bi to povećalo njenu popularnost među britanskom generacijom Z, koja je sve više favorizuje prema nedavnoj anketi.

Ali, Renae je izrazila zabrinutost da bi Meganin povratak „mogao ponovo da izazove kritike onih koji joj ne pružaju podšku, posebno ako mediji prebace fokus sa dobrotvornog događaja na njen tekući razdor sa kraljevskom porodicom“.

 

Važno je napomenuti da bračni par Montesito nije dao nikakve zvanične komentare o ovom pitanju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

BBC povukao podkast o Megan i Hariju