lepe vesti

Nedavno je izgovorio sudbonosno "da" na tajnoj ceremoniji: Kako izgleda sin Nebojše Glogovca i čime se bavi?

Intimna ceremonija upriličena je u Zagrebu za mali broj gostiju 

MLAĐI SIN NEBOJŠE GLOGOVCA STAO NA LUDI KAMENfoto: Dado Đilas

Sin pokojnog glumca Nebojše Glogovca, Miloš Glogovac nedavno se našao u centru pažnje domaćih medija jer je odlučio da započne novu etapu svog života.

 

On se oženio se daleko od očiju javnosti, a lepe vesti na svom Instagram profilu podelila je njegova majka, a Nebojšina prva supruga, slikarka Mina Glogovac.

 

Fotografiju mladenaca objavila je na društvenim mrežama, gde smo imali prilike da vidimo kako izgledaju mladenci, a čestitke su odmah nakon što je Mina potvrdila da se radi o venčanju, počele da pristižu.

Venčanje je upriličeno u Zagrebu za mali broj gostiju među kojima su bili i kumovi Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, kao i maćeha Milica.

Ovo je bila prilika da se samo upišu u knjigu venčanih kod matičara, a da li će biti neke raskošne svadbe ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko meseci.

I dok je Miloš, koji jemlađi sin Nebojše Glogovca završio Petu beogradsku gimnaziju, a potom upisao Fakultet dramskih umetnost i krenuo tatinim stopama, njegov stariji brat Gavrilo živi život daleko od očiju javnosti i kamera, te se o njemu malo zna.

 

Bonus video:

Uručenje nagrada koje nose ime Nebojše Glogovca