ljubavni trougao

Osveta se služi hladna: Janik Siner maznuo devojku slavnom kolegi, a teniser mu je sada vratio na najgori mogući način

Da li ste znali da je ruska teniserka Ana Kalinskaja koja se trenutno zabavlja sa Janikom Sinerom nekada ljubila Nika Kirjosa?

Janik SIner prolazi kroz pravu dramufoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drama u vezi sa doping testom ovih dana potresa svet tenisa, a u epicentru skandala nalazi se italijanski as Janik Siner (23).

 

Velika prašina u univerzumu "belog sporta" podigla se nakon što je otkriveno da je svetski broj jedan pao na doping testu i to ne jednom, već čak dva puta.

 

Nakon što je Međunarodna agencija za integritet tenisa donela odluku da Siner prođe nekažnjeno, oglasio se njegov australijski kolega Nik Kirjos, a čini se da tenzija između dvojice tenisera prevazilazi granice sporta.

 

Nakon što je informacija o pozitivnim doping testovima trenutno najuspešnijeg italijanskog tenisera procurela u javnost, Siner je odmah počeo da se brani i brzo je objasnio šta je posredi.

 

Naime, on tvrdi kako je za sve kriv njegov fizijatar – on mu je navodno preko otvorene rane na nozi utrljao gel na bazi nedozvoljenih supstanci koje su mu tim putem ušle u sistem.

 

Društvene mreže su se uzburkale, a ni komentar najkontroverznijeg igrača Nika Kirjosa nije izostao.

 

– Smešno – bilo slučajno ili planirano. Dvaput se testirate sa zabranjenom (steroidnom) supstancom... trebalo bi da vas nema dve godine. Vaš učinak time je automatski poboljšan – napisao je Australijanac na platformi X/Twitter.

 

Nik Kirjos se zabavljao sa devojkom Janika Sinera

 

Usred Sinerovog doping skandala Kirjos je upao u niz žestokih onlajn svađa sa fanovima mladog Italijana, a mnogi misle da Nikova uzrujanost nije čisto profesionalne prirode.

 

Naime, svetski broj jedan već neko vreme zabavlja se sa koleginicom iz Rusije Anom Kalinskajom, koju je i Kirjos ljubio u kratkom periodu tokom 2020.

 

Ta veza nije se završila slavno i kako se čini, Australijanac zbog toga još uvek ima gorak ukus u ustima.

 

– Ništa se nije desilo. Samo smo otišli ​​svojim putem. Nažalost, stvari nisu uspele. Imali smo zabavna sećanja – šturo je izjavio teniser jednom prilikom kada je upitan o svojoj kratkoj vezi sa ruskom koleginicom.

 

Nik Kirjos i Kalinskaja zabavljali su se kratko u 2020.foto: Instagram

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Đoković i Siner igraju piklbol