jesen sa stilom

Jedna boja će dominirati modnom scenom ove jeseni: 3 stajlinga Tamare Kalinić kao savršen odgovor na novi trend sezone

Ukrali smo 3 stranice iz jesenje modne knjige Tamare Kalinić i evo šta smo iz njih naučili

Tamara Kalinić zna kako nositi najmoderniju boju ove jesenifoto: tamara/instagram

Mada je vreli avgust koji protiče u znaku dana provedenih na plaži u bikiniju u punom jeku, letnja sezona se polako ali sigurno približava svom kraju.

 

Septembarski dani najavljuju povratak back to school/work autfita, zajedno sa jeseni koja nam se smeši u znaku nekih novih modnih trendova.

 

Jedna boja će dominirati modnom scenom ove jeseni, a svetski poznata influenserka Tamara Kalinić zna kako najbolje poneti ovu smelu nijansu na čak 3 različita načina!

 

1. Tamo gde streetstyle sreće sofisticiranost

 

Jesen znači vraćanje onog omiljenog para, tokom leta zaboravljenih farmerki koje se uz sve lako kombinuju i stoje kao salivene. Dobar džins u predstojećoj sezoni podrazumeva neutralnu nijansu plave i nogavice ne duže od 2/3 lista, a kao i uvek najbolje se kombinuje sa običnom belom majicom.

 

Bordo momentom ovaj autfit Kalinićeva je začinila pomoću tri efektna detalja; kardigan kroja specifičnog za modnu kuću Šanel sa karo dezenom savršeno se uklopio sa modernim mokasinama istog brenda i jednobojnim vintage modelom Hermes Birkin tašne.

 

 

2. Od glave do pete – BORDO

 

Trendi i otkačene Intercciato kožne pantalone sa zvoncastim nogavicama brenda Bottega Veneta u bordo boji pravo su oličenje londonskog šika. Za šetnju ulicama engleske prestonice Tamara je ovaj unikatni komad odeće upotpunila Šanel torbicom preko ramena u istoj boji i gotovo identičnog dizajna, inače vrlo specifičnog za Bottegu. 

 

Da zakon bordo modnog trojstva u potpunosti bude ispoštovan, lepa Novosađanka obukla je i nezaobilazni oversize sako sa kojim nikada nema greške, a kao netralna podloga poslužila joj je ponovo obična bela majica i mokasine, ovoga puta u crnoj boji.

 

3. Trendi i po kišnim danima

 

Po dobro proverenom receptu iz prvog primera, Tamara se ponovo odlučila za farmerke, čije je nogavice doduše sada podvrnula kako bi postigla željenu dužinu o kojoj je već bilo reči. Ovoga puta bordo boja je preuzela dominantnu ulogu u influenserkinom autfitu, posebno se ističući na trendi jesenjem mantilu na pruge koji prati dužinu tela.

 

Vintidž Hermes torba koju smo već imali prilike da vidimo pronašla je svoje mesto i u ovom stajlingu, a kada je obuća u pitanju Kalinićeva se opredelila za čuvene lakovane potpetice sa kaiščićima brenda Miu Miu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!