potpuno drugi čovek

"Ovako izgleda čovek koji se razvodi u srednjim godinama": Nove fotke Bena Afleka na meti podsmeha i jasno je zašto

Nakn što je glumac Ben Aflek uslikan u neuobičajenom izdanju mnogi su se našalili da prolazi kroz krizu srednjih godina u jeku kraha braka sa Džej Lo.

Bena Afleka optužuju da prolazi kroz "krizu srednjih godina"foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Već mesecima mediji ne prestaju da bruje o navodnom razvodu holivudskog superstara Bena Afleka i pevačice Dženifer Lopez, a slavni glumac sada je uhvaćen u krajnje neobičnom izdanju.

 

Oskarovac je 3. avgusta na motoru provozao svoju novu frizuru i kako se čini – u potpunosti nov imidž. Fanovi su brzo reagovali, ne mogavši da se ne zapitaju da li Ben prolazi kroz krizu srednjih godina.

Ako je suditi prema komentarima internet korisnika, čovek kog su paparaci uslikali na ulicama Los Anđelesa ove subote nije Ben Aflek kakvog znamo.

 

Obučen u "Red Hot Chili Peppers" majicu koju je upotpunio crnom kožnom jaknom, pilotskim naočarama za sunce, upečatljivim čizmama i ispranim sivim farmerkama, zvezda filma "Gone Girl" pokazala je svoj novi stil koji odiše duhom rokerskog šika.

 

Ono što je ovom Aflekovom izdanju dalo poseban pečat jeste njegova nova frizura – sastrane u potpunosti izbrijana glava i nešto duža kosa ostavljena po sredini definitivno ne odgovaraju glumčevoj estetici na koju smo inače navikli.

 

– Reci mi da prolaziš kroz krizu srednjih godina, bez da mi kažeš da prolaziš kroz krizu srednjih godina – glasio je jedan od komentara ispod objave magazina People posvećene Benovoj promeni u izgledu.

 

– Kriza srednjih godina, moglo bi se reći? – složio se drugi internet korisnik, a čest je i komentar "Ovako izgleda  čovek koji se razvodi u srednjim godinama".

 

Kako izveštava Page Six, Aflek je ovih dana više puta uslikan bez burme na ruci, te mnogi njegov novi look povezuju upravo sa razvodom od slavne Džej Lo kroz koji navodno trenutno prolazi.

 

Glumac je navodno viđen bez burme na rucifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nasuprot tome, mnogi glumčevi fanovi stali su u njegovu odbranu, tvrdeći da Benov "opaki" imidž najverovatnije ima veze sa novom filmskom ulogom koju priprema.

 

– Verovatno je u pitanju film, ljudi moraju malo da se opuste – napisao je jedan od rediteljevih obožavalaca.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez