dan za vaterpolo

U ovakvom izdanju je nikad ne viđamo! Kraljica Leticija u društvu srpskog košarkaša pratila pobedu Španije nad Srbijom

Uobičajenu eleganciju španska kraljica je zamenila ležernim sportskim izdanjem, a srpski sportista nije propustio priliku da ovekoveči njihov susret.

Kraljica Leticija se vratila na Olimpijske igre nakon kraćeg boravka u Španijifoto: DPPA / ddp USA / Profimedia

Olimpijske igre ovih dana okupljaju veliki broj poznatih ličnosti, bivših sportista i državnika na tribinama, a među onima koji ne mogu da odole raznovrsnosti i uzbuđenjima OI u Parizu je i španska kraljica Leticija.


Kralj Felipe i njegova supruga prisustvovali su ceremoniji svečanog otvaranja, a potom se vratili uobičajenim obavezama u svojoj zemlji, ali se Leticija vratila u glavni grad Francuske zbog vaterpolo meča između Srbije i Španije.


Kako je nekadašnji košarkaš i aktuelni državni sekretar za sport Marko Kešelj otkrio na Instagramu, on je imao priliku da je sretne na tribinama i fotografiše se sa španskom kraljicom.

 

Bivši košarkaš Srbije u društvu kraljice Leticije od Španije na vaterpolo meču Srbija-Španija na Olimpijskim igramafoto: keselj11/Instagram

Leticija, koja nas je navikla na vrlo elegantna modna izdanja, ovog puta je nosila farmerke od tamnog teksasa, jednostavan skinny model, a gore je umesto uobičajenih otmenih bluza ponela dres u španskim bojama.


Španska kraljica je uz to nosila i veliki sportski ranac, a opredelila se za minimum dnevne šminke, uz širok osmeh kao njen glavni adut. S obzirom na to kakav je rezultat bio na kraju, nije ni čudo što je Leticija blistala!

 

BONUS VIDEO

Kešelj o našim košarkašima posle Manile