predivno

Najlepši trenutak na Olimpijskim igrama do sad: Osvojio je bronzanu medalju, a onda mu se desilo — nešto još divnije

Američki plivač je, nakon osvajanja bronze, dobio predivne vesti na jako simpatičan način.

Rajan Marfi je nakon osvajanja medalje saznao predivne vestifoto: EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Američki plivač Rajan Marfi naOlimpijskim igrama u Parizu 2024. godine  osvojio je bronzanu medalju trci na 100 metara leđno za muškarce, što je, samo po sebi, neverovatna stvar i uspeh, ali on je u tom momentu saznao nešto još i lepše!

 

Naime, kada je plivač krenuo ka podijumu da primi bronzanu medalju, nije ni slutio da ga usput čeka još lepše iznenađenje.

 

Plivač i njegova trudna supruga Bridžit će dobiti bebu, a Bridžit mu je priredila predivno iznenađenje. Podigla je natpis na kome je pisalo: "Rajane, deovjčica je!"

 

 

Ovaj sjajni trenutak ostao je ovekovečen, a medije je odmah interesovala reakcija budućeg tate.

 

To je divan način da saznate pol bebe. Sve to me je oduševilo i diglo svu ovu noć na sasvim drugi nivo. Jako je uzbudljiva vest da ću biti tata devojčice. Moj život će se promeniti, što definitivno daje stvarima drugačiju perspektivu.

 

 

— Mislim da je do ovog trenutka plivanje bila najvažnija stvar u mom životu. Svaka veća odluka koju donesem zavisi od plivanja, ali to će se promeniti u budućnosti. Stvarno se radujem onome što dolazi — devojčici — prenosi "NBC".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Devojčica se sprema za OI 2032 godine