veliki prijatelji

Novaka i ove godine bodre svetske face: U Đokovićevoj loži na Vimbldonu – legendarni fudbaler!

U poslednjem meču osmine finala Vimbldona, između Novaka Đokovića i Holgera Runea, Srbin je imao veliku zvezdu u svojoj loži.

Geret Bejl navija za Đokovićafoto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao i svakoga dana od početka prestižnog turnira, tribine oko centralnog terena su pune, a neretko kamera uhvati po koje poznato lice.

 

U Đokovićevoj loži do sada smo viđali glumačke zvezde poput Metjua Mekonahija i Džerarda Batlera, ali i face iz sveta muzike i sporta kao što su pevač Sil i legenda NFL-a Tom Brejdi.

 

Ovoga puta u boksu najboljeg tenisera sveta pojavilo se novo, ali svim ljubiteljima sporta dobro poznato lice.

U pitanju je jedan od najplaćenijih fudbalera u istoriji španskog Real Madrida Geret Bejl.

 

Maltene na samom početku Novakovog meča protiv danskog tenisera Runea kamere su zabeležile dolazak markantnog sportiste, koji je u ovoj prilici poneo elegantne krem pantalone i crni uz telo pripijen džemper u polo stilu.

 

Bivši fudbaler oduševio je sve na tribinama foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Vidno raspoložen i u društvu, sportista sa zalizanom unazad crnom kosom i prodornim plavim očima neodoljivo podseća na nekog princa iz moderne Diznijeve bajke.

 

Sportista se osmehivao i mahao kameramafoto: James Marsh / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak i Bejl se, inače, poznaju godinama, a prošle godine su zajedno učestvovali na golf turniru Ryder Cup All-Star Match.

 

 

Slavni Geret Bejl

 

Geret Frenk Bejl rođen je 16. jula 1689. godine u Kardifu, a fudbalom je počeo da se bavi još tokom osnovne škole.

 

Da je već kao dete bio izuzetno nadaren potvrđuje činjenica da su ga tada uočili skauti čuvenog Sauthemptona, u čijem je dresu i započeo svoju veliku karijeru 2006. godine.

 

Već naredne godine talentovani krilni igrač prelazi u fudbalski klub Totenhem, a nakon šest sezona provedenih tamo seli se u Španiju i kreće put karijere u Real Madridu.

Ovaj za to vreme rekordan transfer vredan čak 100,8 miliona eura označio ga je kao "najskupljeg igrača  na svetu", ali ni to nije bilo dovoljno da bi Bejl ostao veran lopti.

 

Naime, Geretova prava strast nije bio fudbalski, već teren vezan za neki drugi sport – u pitanju je golf. Mada nikada nije ostvario svoj san da postane profesionalni golfer, fudbaler koji se penzionisao 2023. godine pretvorio je ljubav prema ovom, po mišljenju mnogih dosadnom, sportu u hobi.

Ko je žena Gereta Bejla?

 

Iako mnoge dame širom sveta uzdišu za njim, Geret Bejl (34) srećno je oženjen i već četiri godine uživa u braku sa lepom brinetom Emom Ris-Džouns.

 

Par ima dve ćerke i dvojicu sinova.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Đoković trenirao sa Sinerom pred Vimbldon