kao tinejdžer

"Ne izgleda mlado nego smešno": Bred Pit prvi put u javnosti s 25 godina mlađom Ines i svi pričaju o njegovom stajlingu

Poznati glumac često eksperimentiše sa svojim stilom, a sada je izmamio mnogo negativnih komentara, a većina se odnosi na to da je bezuspešno pokušao da deluje mladoliko.

Bred Pitfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Bred Pit (60) već neko vreme je u vezi s dizajnerkom nakita Ines de Ramon, a par se sada prvi put zvanično pojavio kao par na nekom javnom događaju, držeći se za ruke.


Glumac i mlada lepotica prvi put su dovedeni u vezu još u novembru 2022. godine, a od tada su uhvaćeni zajedno tek nekoliko puta, uglavnom na privatnim događajima i tokom šetnji.


Ipak, sada su rešili da izađu pred medije i javnost kao par i stigli u Silverstoun, na Veliku nagradu Velike Britanije, držeći se za ruke sa širokim osmesima na licima.

 

Ines de Ramon i Bred Pit na trci za Veliku nagradu Velike Britanijefoto: David Davies / PA Images / Profimedia

De Ramonova, koja je poznata po elegantnom i jednostavnom stilu, izgledala je vrlo šik u svetloplavom mini-haljini dugih rukava, dok je njen dragi odabrao mladalačko modno izdanje. Pit je poneo široke pantalone, dugačku belu majicu, žuti duks i bucket kapu s belo-krem pepito dezenom.

Mnogi kažu da se glumac trudi da se oblači kao da je decenijama mlađi, a nisu svi saglasni koliko je njegov izbor atraktivan.

 

Ines de Ramon i Bred Pit na trci za Veliku nagradu Velike Britanijefoto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

"Ne mogu da verujem, ali prelepi Bred Pit mi izgleda pomalo komično", "Dođe mi da mu kažem: 'U redu je, deko, hajde da te smestimo u krevet'", "Baš se trudi da izgleda kao dečko", "Ne izgleda mlado nego smešno", "On je Bred Pit, šta će mu ovaj autfit?"... neki su od komentara.


Glumac je, inače, 25 godina stariji od svoje devojke, ali im to ne predstavlja problem, a nedavno su izvori bliski paru otkrili da Bred Pit razmišlja da zasnuje porodicu sa Ines.

 

Ines de Ramon i Bred Pit na trci za Veliku nagradu Velike Britanijefoto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije isključeno da će imati još dece. Ines je mlada, a Bred kaže da je 100% za to ako ona bude želela da imaju decu. Dopada mu se ideja da izgradi život s Ines i ništa nije isključeno – tvrdi on.


Pit ima šestoro dece s glumicom Anđelinom Džoli, a njegova ćerka Šajlo nedavno je podnela zahtev da joj se iz punog imena ukloni očevo prezime, dok njene sestre Zahara i Vivijen već neko vreme ne koriste prezime Pit.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Da li je hirurgija tajna izgleda Breda Pita?