odličan izbor

MOMČILO ANTONIJEVIĆ preporučuje: WELLGREEN biljne kapi i Metabomax kapsule za vitku liniju i dobar metabolizam!

Momčilo Antonijević, naš čuveni novinar i narodni travar, deli svoju preporuku za proizvode WELLGREEN Green Fit biljne kapi i Metabomax kapsule za sve one koji žele da poboljšaju svoj metabolizam, izgube višak kilograma i ojačaju svoj imunitet.

foto: Ivan Zelenin / Panthermedia / Profimedia

"Ako imate problem sa metabolizmom, ako je on usporen, ukoliko želite da smršate, ukoliko želite dodatnu energiju, ukoliko vas muči recimo insulinska rezistencija, visok nivo holesterola ili triglicerida u organizmu, ili zapravo želite samo da ojačate svoj organizam, ubrzate metabolizam, pospešite varenje i ojačate imunitet, onda obratite posebnu pažnju!" - započinje Momčilo.

 

Momčilo naglašava važnost jabukovog sirćeta kao prirodnog eliksira za zdravlje: "Jabukovo sirće je izuzetno važna i izuzetno dobra stvar za vas. Dovoljno je da jednu supenu kašiku organskog, nefiltriranog jabukovog sirćeta od divljih jabuka razblažite čašom vode i ujutru popijete pre obroka." Međutim, za one koji ne vole ukus sirćeta, postoji praktično rešenje u obliku WELLGREEN Metabomax kapsula. Ove kapsule sadrže suvi ekstrakt jabukovog sirćeta, standardizovani ekstrakt korena cvekle i važne vitamine B9 i B12. METABOMAX vam pruža sve benefite upotrebe jabukovog sirćeta, bez ružnog ukusa.

MOMČILO ANTONIJEVIĆ O WELLGREAN PROIZVODIMAfoto: Promo

 

Momčilo posebno ističe značaj unosa vitamina B12 u modernoj ishrani: "Vitamin B12 je izuzetno važan. On takođe živi na tim divljim jabukama, neobično je važan u ishrani, posebno ljudi koji su na vegetarijanskoj i veganskoj ishrani, ali i svih ostalih jer, nažalost, životinje se više ne hrane travom kao što su se nekada hranile i svi smo u deficitu sa vitaminom B12.”

 

Upotreba WELLGREEN kapsula je izuzetno jednostavna: jedna kapsula ujutru, jedna uveče i to je sve. Momčilo napominje da su METABOMAX kapsule idealna potpora treningu i zaključuje: ”Ukoliko počnete malo zdravije da se hranite, ukoliko nastavite da vežbate, rezultati neće izostati."

 

Pored Metabomax kapsula, Momčilo preporučuje i Green Fit biljne kapi: "Imate tu još jednu stvar koja je izuzetno korisna, posebno ako ste skloni zadržavanju tečnosti u organizmu ili imate lošu probavu, to su Green Fit kapi, takođe proizvođač WELLGREEN. One u sebi sadrže rastavić, sadrže komorač, koru krušine. Dakle, deluju tako što izbacuju višak tečnosti iz organizma, smanjuju otekle noge recimo, pomažu kod celulitisa i ubrzavaju naše varenje. Dakle, probava i vaš stomak funkcionišu kao sat!"

 

Ako želite da poboljšate svoje zdravlje, smanjite telesnu težinu i oslobodite se viška tečnosti, probajte WELLGREEN Metabomax kapsule i Green Fit biljne kapi. Kao što Momčilo kaže, "Ukoliko počnete malo zdravije da se hranite, ukoliko nastavite da vežbate, rezultati neće izostati."

 

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd I možete ga naručiti klikom OVDE.

 

Metabomax dostupan je po ceni od 2.480 rsd i možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

Iskoristite priliku da po PROMO CENI od 4.240 rsd poručite i Green Fit biljne kapi i Metabomax kapsule jednim klikom OVDE.