bizarno

Bizaran trik koji vredi probati: Kim Kardašijan pre stavljanja nakita uvek radi istu stvar

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan koja svojim izjavama ne prestaje da šokira javnost, sada je dala pojašnjenje jedne rečenice kojom je zapalila internet.

Kim Kardašijanfoto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od trenutno najuspešnijih preduzetnica na planeti Kim Kardašijan (43) gotovo svakodnevno sa obožavaocima deli i najsitnije detalje svog privatnog života. 

 

Poznata je po postavljanju nerealno visokih standarda kada je lepota u pitanju, a neretko se, kako bi postigla izgled "savršene barbike" kakav neguje, izlaže bizarnim tretmanima i poduhvatima.

 

Ovoga puta lepa Jermenka zaprepastila je javnost izjavom da sav nakit pre nego što dođe u dodir sa njenom kožom mora biti dobro zagrejan – fenom.  

Dok se u novembru prošle godine pripremala za svoj "Swarovski x SKIMS" događaj u Njujorku, Kim je rekla da izbegava da na kožu stavlja "nešto što je ledeno“ , te voli da joj se nakit pre osuši fenom.

 

– Jedna zabavna činjenica: svaki put kada stavim nakit, sušim ga fenom jer ne mogu da podnesem dodir nečega što je hladno – rekla je ona.

 

 

Kako se na crvenom tepihu u Njujorku pojavila u kreaciji sačinjenoj samo od Swarovski kristala, Kardašijanova je otkrila da je i taj komplet podlegao dobrom starom receptu grejanja.

 

 

– Pa pogledajte samo moju odeću. Sve je u kristalima. Moramo da "isfeniramo" celu kreaciju tako da mi bude toplo – rekla je ona, a priču o omiljenom sredstvu protiv zimogrožljivosti poznate dive potvrdio je i njen dugogodišnji frizer Kris Eplton.

 

– Zbog toga ova soba trenutno ključa – našalio se on. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

MARIO IZ NOVOG SADA NAPRAVIO NAJVEĆU FRIZURU NA SVETU! Umetničko delo visoko 4 metra i teško 14 kilograma!