šuška se

To što ga se deca odriču neće biti problem: Otkrivene TAJNE ŽELJE Breda Pita koje bi uskoro mogle da postanu stvarnost

Dok jedno po jedno dete čuvenog glumca odlučuje da prestane da koristi njegovo prezime, on nastavlja sa svojim životom i navodno kuje nove planove...

Bred Pit već neko vreme je u vezi s Ines de Ramonfoto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Holivudski glumac Bred Pit (60) nedavno se našao u žiži javnosti zbog produbljenja razdora u njegovoj porodici, nakon što je Šajlo Džoli-Pit, ćerka koju je dobio tokom ljubavi s glumicom Anđelinom Džoli, podnela zahtev da se odrekne njegovog prezimena.


Šajlo je, posle sestara Zahare i Vivijen, treće Pitovo dete koje je prestalo da koristi prezime Pit, ali prvo koje je to i formalno zahtevalo, i to na dan svog 18. rođendana.


To je navodno teško palo čuvenom glumcu, koji navodno razmišlja o tome da ima još dece sa svojom aktuelnom devojkom Ines de Ramon, poznatom dizajnerkom nakita.

Porazno je za Breda što on u suštini nema nikakav odnos s decom, ali je Ines bila pravi izvor utehe i to ih je, zapravo, zbližilo – kaže izvor blizak glumcu za Daily Mail.

 

Bred Pit i Ines de Ramon uživaju u skladnoj vezifoto: Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije isključeno da će imati još dece. Ines je mlada, a Bred kaže da je 100% za to ako ona bude želela da imaju decu. Dopada mu se ideja da izgradi život s Ines i ništa nije isključeno – tvrdi on.


Kako je anonimni izvor istakao, glumac veruje da je pronašao ženu koja bi njegovoj deci u budućnosti mogla da bude dobra majka.


Bred je rekao da će Ines biti divna majka. Strpljiva je, opuštena i ima odličan smisao za humor – dodao je izvor. – Drugim rečima, njihov odnos teče glatko i bez drame. On je s Ines na duže staze.

 

Ines de Ramon i Bred Pit trude se da se ne eksponiraju, pa nema mnogo njihovih zajednički fotografijafoto: HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li će De Ramonova zaista zasnovati porodicu da čovekom kog se deca koju već ima odriču, saznaćemo u budućnosti.


Podsetimo, Bred Pit s Anđelinom Džoli ima šestoro dece: Medoksa, Zaharu, Paksa, Šajlo, Vivijen, Noksa, a oni su svi u lošim odnosima sa ocem od 2016. godine, kada se čuveni par razišao.

 

BONUS VIDEO

U čemu je tajna mladolikog izgleda Breda Pita?