fascinantna

Svi pogledi na Rolan Garosu su bili uprti u nju: Ana Ivanović ima NAJLEPŠU PROLEĆNU HALJINU koja se nosi decenijama

Cvetići, cvetići, jer oni nikad ne izlaze iz mode i čini se da Ana to i te kako dobro zna 

LETNJA HALJINA ANE IVANOVIĆ JE SAN SNOVA foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović povukla se sa terena pre nekoliko godina i posvetila porodici, ali ni na  sebe nije zaboravila.

 

Mnogi kažu da izgleda bolje nego u svoje zlatno doba, a to je odraz njenog spokoja i mira koji je našla pored supruga nekadašnjeg fudbalera Bastijana Švajnštajgera.

 

Iz godine u godinu Ana je radila na svom odevnom stilu i čini se da se udobnosti nikada ni po koju cenu nije odrekla.

Ona uvek rado bira odevne kombinacije koje su moderne, ali jednostavne, prijatne za nošenje i što je najvažnije odlično joj pristaju.

 

Jednu takvu ponela je na Roland Garosu, a nije se libila da je podeli sa svojim pratiocima, nakon čega je usledio niz pozitivnih komentara na društvenoj mreži Instagram.

 

 

Lapa Ana ovog puta odlučila se za cvetnu haljinu Zimmermann Natura Buttoned čija cena se kreće oko 900 eura. Koliko je ova kreacija veselih boja tražena govori i činjenica da je u mnogim radnjama već uveliko rasprodata. 

 

HALJINA ANE IVANOVIĆ foto: Printscreen / https://www.leam.com

 

Prelepog kroja i boje koja asocira na leto ova haljina je bila savršen izbor  za tople dane u Parizu. Uz nju Ana je ponela i efektne žute sandale na štiklu koji su izdužili njene vitke noge i učinili da izgleda savršeno. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ana Ivanović ponovo na teniskom terenu