prelepo

Bila je to LJUBAV NA PRVI POGLED koja traje već 22 godine: Emotivna priča LATINO SRCELOMCA i lepe TENISERKE

Prošle su dve decenije od njihovog upoznavanja, a i danas nose titulu jednog od najstabilnijih i najdiskretnijih parova u svetu šoubiza

LJUBAVNA PRIČA ENRIKEA IGLESIJASA I ANE KURNJIKOVE foto: EPA/ANDREW GOMBERT

Pevač Enrike Iglesijas i nekadašnja teniserka i model Ana Kurnikova su jedan od najstabilnijih parova čija ljubav zaslužuje da se o njoj priča. Njih dvoje u braku dugi niz godina i uprkos popularnosti koju oboje imaju uspeli su da odole svim izazovima koje slava nosi sa sobom.


Španski pevač i ruska teniserka upoznali su se 2001. godine kada je Ana glumila u Enrikeovom spotu za veliki hit Escape. Pevač je više puta govorio o tome da je to bila ljubav na prvi pogled, ljubav koja traje i dan danas. 


Nakon velikih hitova kao što su Bailamos i Hero, Enrike Iglesijas je bio na vrhuncu svoje karijere kada je objavio svoj peti album Escape.

Dejv Mejers, reditelj muzičkog spota za prvi singl, takođe pod nazivom Escape, pozvao je tenisku zvezdu Anu Kurnikovu da bude deo tog projekta.

 

- Ona je nezavisna, lepa je, duhovita - rekao je Enrike kasnije o teniserki, koja mu je već na "prvu loptu" ukrala srce.


Pre nego što je upoznao Anu, Enrike je bio jedan od najpopularnijih pevača na svetu. Globalni latino srcelomac održao je četiri svetske turneje i imao je milione obožavalaca na svim kontinentima.

 

ENRIKE I ANA SU SE UPOZNALI DAVNE 2001. GODINE foto: Profimedia

U vreme kada je upoznala Enrikea, Ana je bila svesna šta slava nosi sa sobom. Počela je svoju tenisku karijeru kada je imala samo 15 godina, i, osim što je bila jedna od najtraženijih teniserki, koja je sklapala ugovore sa ekskluzivnim brendovima, njen prelep izgled doveo ju je i na naslovnice velikih časopisa.

 

Teniska lepotica najavila je povlačenje kada je imala samo 22 godine, dve godine nakon što je upoznala Enrikea.

 

Nakon što je objavljen spot za pesmu Escape mediji su "podivljali" zbog opipljive hemije između Enrikea i Ane, koji su podigli temperaturu u vieu  vrućim scenama. Već tada se činilo da je na pomolu nova romansa i to, ispostaviće se, za ceo život.

Odmah su postali jedan od najtraženijih parova slavnih, a fotografi su se takmičili ko će ih prvi usnimiti zajedno.


Enrike i Ana potvrdili su svoju vezu kada su kao par prisustvovali dodeli MTV nagrada 2002. Nasmejani i držeći se za ruke, prvi put su pozirali na crvenom tepihu.

 

Vrlo brzo nakon toga, odlučili su da žive zajedno, birajući za bazu ekskluzivnu nekretninu u Majamiju, gde je Enrike već živeo. Iako su Enrike i Ana u vezi već duže od 20 godina nikada nisu stali pred oltar. 

 

ANA I ENRIKE SU U BRAKU 22 GODINE foto: Profimedia

- Kada ste sa nekim tako dugo, mislim da venčanje neće napraviti nikakvu razliku - rekao je pevač tokom intervjua za CBS Sundaj Morning emisiji 2011.

 

- Nećemo biti srećniji ako to uradimo. Brak mi nije prioritet, ali se zaista radujem što ću imati decu - rekla je Ana u istom intervjuu.


Enrike i Annini su dobili blizance Nikolasa i Lusi 16. decembra 2017. godine. Iako je nosila blizance Anina trudnoća je prošla neprimećena sve dok bebe nisu stigle na svet.

 

Kada su mališani napunili mesec dana roditelji su ih pokazali fanovima putem društvenih mreža. Od tada, par redovno uveseljava svoje pratioce divnim slikama i video zapisima mališana.


Iako su se Enrike i Ana trudili da svoj privatni život drže podalje od svetala reflektora povremeno su ipak znali da pokažu najslađe fotografije svojih mališana. Blizanci su brzuo postali zvezde društvenih mreža.


Tajna Enrikeovog i Aninog uspeha je jednostavna: provode mnogo vremena zajedno kao porodica.

 

Jedan od njihovih omiljenih hobija koji svi zajedno mogu da rade je jedrenje na svojoj jahti. I naravno, njihovi ljubimci Maks i Džek, porodični psi, takođe se pridružuju njihovim avanturama.

 

 

Zlatno pravilo kojeg se Enrike uvek pridržava značajno je uticalo na to da njegov brak toliko dugo opstane i bude čvrst kao prvog dana.

 

Španski pevač, sa karijerom dugom dve decenije koja je iza njega ima prodatih više od 170 miliona ploča širom sveta. Čak i dok je na turneji, uvek nađe vremena da bude sa svojom porodicom.

 

- Imam dovoljno uspešnu karijeru tako da mogu da pravim raspored onako kako ja to želim i zbog toga sama mnogo srećan. Trudim se da nikada ne budem odsutan od kuće duže od dve nedelje zaredom - rekao je Enrike britanskoj štampi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Latino diva podelila lepe vesti na tviteru