uvek šik

Ovo su JEDINE MINĐUŠE koje treba da ima svaka žena: Džej Lo nosi skoro samo njih, a uz gola ramena su savršenstvo

Za fenomenalan utisak ne treba mnogo novca, a dok Džej Lo nosi modele luksuznih brendova, efektne varijante ovih minđuša možete naći po mnogo nižim cenama

Dženifer Lopez neguje sličan stil već godinamafoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Modne kombinacije latino dive Dženifer Lopez prate se iz dana u dan, a ona u poslednje vreme na prvo mesto stavlja udobnost.


Široke pantalone, farmerke i trenerke, patike, UGG čizme, dukserice, oversized džemperi i slična odeća uglavnom je izbor Džej Lo proteklih nedelja, ali da bi se osetila malo elegantnije ona svakom modnom izdanju dodaje isto – svoje omiljene minđuše.


Dok je na crvenom tepihu uglavnom viđamo s decentnim dijamantskim minđušama, kada je u pitanju stil za svaki dan, za popularnu pevačicu i glumicu već godinama nema dileme.

 

Dženifer Lopez godinama nosi alke različitih veličina u svojim kombinacijama za svaki danfoto: TheCelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Alke su nešto bez čega Dženifer ne izlazi iz kuće, i to najjednostavnije moguće, koje ima u raznim veličinama.

 

Omiljene minđuše Džej Lo godinama su najjednostavnije alkefoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proteklih nedelja Džej Lo je uglavnom nosila tanke i poveće alke brenda Jennifer Fisher, varijante od žutog zlata i srebra, prilikom obavljanja svakodnevnih obaveza po Los Anđelesu i Njujorku.

 

Bez obzira na priliku, verni saveznik Dženifer Lopez među nakitom su alke raznih veličinafoto: epa / Jose Mendez

Kada prilika zahteva malo više elegancije, Dženifer uglavnom bira sitnije alke, masivne i deblje modele minđuša, a uglavnom one nemaju mnogo detalja, cirkone, dijamante, kristale, priveske, već su svedenog dizajna, ali i u tom pogledu ume da napravi izuzetak kada naiđe na efektan par minđuša.

 

Dženifer Lopez obožava alkefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Jesu li alke u modi 2024?


Trend Y2K već godinama nam vraća omiljenu modu s početka dvehiljaditih, pa su alke, kao jedan od omiljenih aksesoara iz tog perioda, jednostavno nezaobilazne.


One se često vraćaju kao dominantan trend u sferi nakita, a posebno su popularne tokom prolećne i letnje sezone, naročito kada su u pitanju ogromni, predimenzionirani modeli kakve Džej Lo obožava.

 

Dženifer Lopez retko se pojavljuje bez alkifoto: Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Alke su minđuše jedinstvenog šarma, a njihov kružni dizajn je simbol jedinstva, snage i beskonačnosti. Ipak, njihova privlačnost prevazilazi simboliku jer imaju sposobnost da transformišu kompletan look, u zavisnosti od odeće koju birate.


Odlično izgledaju u kombinaciji s golim ramenima i dubljim V-izrezima, ali mogu da budu i savršen dodatak za uokviravanje lica uz zatvorene topove i haljine. Poseban utisak alke ostavljaju ako podignete kosu, naročito ako preferirate velike modele, a dobar su dodatak i uz talasasti bob.

 


Ukoliko ste fan letnjeg boho stila, koji podrazumeva duge lokne, pletenice, marame, šarene i etno dezene... za vas su odličan izbor oversized alke, ali dobar utisak postiže se i sasvim suprotnim – uz minijaturne alke s kojih visi neki efektan privezak u obliku krsta, suze i sl.

 

Zlatne alke Dženifer Lopezfoto: jlo/Instagram

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević u stilu mladih