zvezde kažu

NEDELJNI HOROSKOP po danima: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (do 14. aprila)

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, do 14. aprila.

Šta vas čeka ove nedelje?foto: Maria Markevich/Shutterstock

Šta vam zvezde donose ove nedelje?

 

OVAN

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti preuzimanje odgovornosti i, eventualno, novog položaja ili titule.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što obećava dijalog sa nekim od vaših rođaka. Takođe, na ovaj dan možete razgovarati o temi trudnoće i dece.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u kvadratu Raka, Sunce u Ovnu može doneti sukob sa ženom, ili će vam majka doći u posetu i sa njom se može desiti mala svađa. Jednog dana ćete morati da donesete važnu odluku o tome gde ćete živeti

 

BIK

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti učenje ili komunikaciju sa učiteljem ili strancem. Takođe, na ovaj dan možete imati čoveka sa kojim možete da rešite pravni problem.

 

U petak, 12. aprila, doći će do  konjunkcije između Sunca i Merkura, donoseći važnu komunikaciju u vezi sa stanovanjem. Možete i tajno sresti nekoga.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u kvadratu Raka, Sunce u Ovnu može doneti sukob sa nekim od vaših rođaka. Takođe je verovatno da ćete upoznati ženu koja će biti povezana sa pitanjem nekretnina.

 

 

BLIZANCI

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u Ribama, čime ćete preuzeti odgovornost u svojoj karijeri. Na primer, možete biti imenovani za šefa novog projekta ili preduzeća.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što će dovesti do dijaloga sa nekim od vaših prijatelja ili kolega. Dijalog može biti vezan za pitanje obuke.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob ili nesporazum zbog finansijskih aspekata. Na primer, jedan od vaših prijatelja vam neće vratiti novac. Ovih dana je bolje ne pozajmljivati.

 

RAK

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti međunarodni dokument o obrazovanju. Takođe, možda imate ozbiljnu osobu u svom partnerstvu (ili na poslu) koja će uticati na vašu buduću karijeru.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što će doneti dijalog sa vašim pretpostavljenima u vezi sa finansijama.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob sa nekim od muškaraca, ili ćete biti u sukobu sa upravom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vas čeka ove nedelje?foto: Maria Markevich/Shutterstock

LAV

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, donoseći vam trenutak krize kako se vaše obaveze šire. Možda je to zbog finansijskih problema (nasleđe, hipoteka, podela imovine). Ako finansijska pitanja nisu relevantna, onda je ovo trenutak da upoznate osobu koja će vam u velikoj meri pomoći u karijeri ili rešavanju teškog problema.

 

U petak, 12. aprila, biće konjunkcija Sunca i Merkura, koja će doneti dijalog ili će vam neko od vaših prijatelja dati nagoveštaj koji će vam pomoći da povećate svoju popularnost. Moguće je dobiti obrazovnu ispravu ili međunarodni sertifikat.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u kvadratu Raka Sunce u Ovnu može doneti onlajn komunikaciju ili trening.

 

DEVICA

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, očekuje vas konjunkcija Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti pojavu osobe koja će uticati na promene u vašoj ljubavnoj sferi ili u vašem ličnom projektu. Ovo je takođe aspekt novog nivoa odgovornosti u vezi.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije između Sunca i Merkura, što će dovesti do dijaloga sa nekim iz vaše prošlosti. Ovo je takođe aspekt tajnog sastanka.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti susret sa prijateljicom ili ženom koja će pomoći da se preživi kriza ili stres. Odlični dani za sport ili kreativnost.

 

 

VAGA

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će doneti novu ozbiljnu odgovornost u poslu. Verovatna je pojava novog lidera ili autoritativne osobe.

 

U petak, 12. aprila, doći će do inferiorne konjunkcije između Sunca i Merkura, što će doneti dijalog sa vašim partnerom o vašoj budućnosti. Tu je takođe aspekt susreta sa prijateljima iz prošlosti.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob sa ženom zbog karijere ili nekog porodičnog cilja u vezi sa nekretninama.

 

ŠKORPIJA

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti preuzimanje odgovornosti u ljubavi. Ako imate sopstveni posao, onda na ovaj dan možete dobiti ozbiljan status. Za Škorpije koje žele da zatrudne, dan može doneti začeće.

 

U petak, 12. aprila, biće konjunkcija između Sunca i Merkura, koja će doneti dijalog sa jednim od šefova. Ovo će biti karmički razgovor ili sastanak.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti komunikaciju sa ženom iz inostranstva koja će vam reći kako da rešite problem na poslu ili sa zdravljem. Možda će vam se javiti agent za nekretnine ili stanodavac.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Šta vas čeka ove nedelje?foto: Maria Markevich/Shutterstock

STRELAC

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti preuzimanje odgovornosti za nekretnine. Na primer, odlučićete za hipoteku ili zajam, komuniciraćete sa zaposlenima u banci ili menadžmentom.

 

U petak, 12. aprila, biće konjunkcija između Sunca i Merkura, koja će doneti dijalog u vezi sa dokumentima u vezi sa širenjem vašeg projekta na međunarodnom nivou. Ako imate dete, onda ćete na ovaj dan razgovarati o njegovoj školi ili nekim kursevima.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob oko finansija u vezi sa detetom. Ili ćete morati da rešite veliki problem u vezi sa novcem i vašim ljubavnim stanjem.

 

JARAC

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti važan dijalog ili čak dokument vezan za kupovinu ili prodaju kuće.

 

U petak, 12. aprila, biće konjunkcija između Sunca i Merkura, koja će doneti dijalog sa bankom ili nekom organizacijom o finansiranju vašeg doma. 

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti sukob sa partnerom oko pitanja stanovanja. Ili ćete morati da donesete tešku odluku da zadovoljite i svog muža (ili partnera na poslu) i svoje lične želje u vezi sa životom.

 

 

VODOLIJA

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti preuzimanje odgovornosti u pitanjima finansija. Ovo će se odnositi na obuku, ili na novi projekat na mreži (na primer, otvarate onlajn prodavnicu).

 

U petak, 12. aprila, biće konjunkcija između Sunca i Merkura, koja će doneti dijalog sa bračnim partnerom ili menadžerom koji je povezan sa obukom ili prodajom. Verovatno će neki dokument biti potpisan ili primljen, ili će neki papiri morati da se preprave.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti blagi sukob sa nekim oko svakodnevnih problema. Možda ćete takođe morati da učite i rešavate neke probleme kod kuće u isto vreme. U pozitivnom slučaju, ovih dana možete uspešno otkloniti zdravstveni problem zahvaljujući dijalogu sa doktorkom.

 

RIBE

 

U sredu i četvrtak, 10. i 11. aprila, videćemo konjunkciju Saturna i Marsa u znaku Riba, što će vam doneti ozbiljnu odluku u vezi sa prihodima. Na primer, zauzećete novu poziciju tako da vaše finansije rastu.

 

U petak, 12. aprila, doći će do konjunkcije Sunca i Merkura, što će doneti skrivenu vrstu dijaloga sa vođom. Takođe je verovatno da će doći do komunikacije koja će dovesti do povećanja vašeg samopoštovanja.

 

U subotu i nedelju, 13. i 14. aprila, Mesec u Raku u kvadratu sa Suncem u Ovnu može doneti nesporazume sa vašim partnerom zbog novca, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Vremenska prognoza meteorologa Todorovića