prirodna & Lepa

Izgleda da nekim ženama ŠMINKA NIJE POTREBNA: Na dodeli Oskara Pamela Anderson pokazala svoje pege i bore

Pamela Anderson je samo kratko prekinula sa trendom "no make up", pa se na Vanity Fair zabavi nakon dodele Oskara pojavila nenašminkana i predstavila se u najprirodnijem mogućem izdanju.

Pamela Anderson na dodeli Oskara 2024. foto: Jeffrey Mayer / INSTAR Images / Profimedia

Nakon dodele Oskara 2024. organizovan je Vanity Fair prijem koji je privukao veliki broj poznatih zvanica.

 

Pamela Anderson bila je u drušvu sina, noseći ležernu cvetnu haljinu Oscara de la Renta, raspuštenu kosu, sa efektom kao da ju je samo oprala bez preteranog stilizovanja i ni trunku šminke.

 

Njen sada već poznat beauty trend izazova je lavinu komentara, dok je jedni uveliko hvale zbog hrabrosti i odlučnosti da pokaže svoju apsolutnu prirodnu lepotu, drugi joj poručuju da joj je šminka neophodna. 

 

Šta vi mislite o ovom hrabrom potezu holivudske lepotice?

 

Pamela Anderson na 96. dodeli Oskarafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Pamela Anderson je jedna od retkih Holivudskih glumica koja se odlučila da u svojim godinama teži potpunoj prirodnosti.

 

Glumica (56) dovela je svog 27-godišnjeg sina Brendona Tomasa Lija kao svog pratioca na žurci posle dodele Oskara.

Njena haljina u stilu kaftana prekrivena je zamršenim perlama sa žutim cvetnim dizajnom, i ističe se glamuroznim stilom, ali je ipak utisak večeri potpuno prirodan look zvezde "Čuvara plaže".

 

Pamela Anderson na 96. dodeli Oskara sa svojim sinomfoto: Roger Harvey / Zuma Press / Profimedia

Od nakita je nosila nekoliko delikatnih narukvica i dva svetlucava prstena. Što se tiče Brandona, njenog sina sa bivšim mužem Tomijem Lijem, obukao je klasični crni smoking za noćni izlazak i zablistao sa svojom poznatom mamom.

 

Nadamo se da ovo normalizuje viđanje žena bez ili sa sasvim malo šminke na svom licu na velikim crvenim tepisima. Akne, bore, pigmentacija i ožiljci su deo života svake žene i nema ničeg radosnijeg od toga da vidite nekoga kako uživa i prihvata sebe takvog kakav jeste, zar ne?

 

Glumica je, inače, nedavno pričala o svojoj odluci da prestane da se šminka, a njen razlog je prilično dirljiv.

 

Pamela Anderson bez šminkefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kako je otkrila, Aleksis Vogel, njena šminkerka, preminula je 2019. godine od raka dojke, a ona nakon toga nije želela previše da sarađuje s drugima.


Aleksis je bila najbolja. Od tada osećam da je, bez Aleksis, za mene bolje da se ne šminkam – kaže Pamela.

 

Glumica je istakla i da joj se dopada da ne koristi šminku jer je to "oslobađajuće, zabavno i pomalo buntovnički".


Primetila sam ljudi imaju komplikovana makeup izdanja, tako da ja idem protiv principa i radim sve suprotno od onoga što čine drugi – rekla je glumica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

POISTOVEĆUJEMO SE SA RUŽIČASTIM SVETOM: Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma barbi! Sve je počelo MNOGO PRE FILMA