wow efekat!

Skoro 12.500€ za jednu haljinu — I TO KAKVU! Skupocen stajling Aleksandre Prijović na kom bi joj Kejt Midlton — ZAVIDELA

Aleksandra Prijović za sve svoje koncerte u sklopu turneje "Od istoka do zapada" bira proverenu modnu formulu.

Aleksandra Prijović ima fenomenalan modni recept koji primenjuje na svojim koncertimafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović priprema se za svoj peti i poslednji koncert u zagrebačkoj Areni, u sklopu vrlo uspešne turneje "Od istoka do zapada", gd je održala brojne i do poslednjeg mesta popunjene koncerte u Beogradu, sarajevskoj "Zetri"...

 

Mlada pevačica ne krije koliko joj je srce puno zbog uspeha koji je postigla, a leđa joj čuva njena porodica, među kojima su njen sin Aleksandar, koji je bio specijalni gost na bini nekoliko puta, suprug Filip, mama, ali i Lepa Brena, maćeha Filipa Živojinovića.

 

Brena, kao iskusna i slavna pevačka zvezda, Aleksandri je podrška od prvog dana, nazvala ju je nedavno popinim prasetom zbog predivnog razloga, a kao i u Beogradu, gostovala je na Aleksandrinom koncertu u Zagrebu.

Taj nastup izazvao je pravo oduševljenje kod publike, dok je devojkama društvo pravila i Hrvatica Jelena Rozga. Na tom koncertu posebno se izdvojio jedan Aleksandrin stajling, pravo savršenstvo otmenosti i urbanosti, u moru neverovatnih kreacija koje je pevačica nosila ove jeseni na svojim koncertima.

 

 

Kako može sebi da priušti najskupocenije komade, lepa pevačica bira one koji se uklapaju s njenim senzibilitetom, odgovaraju i njenom ukusu i aktuelnim trendovima, a pravi spoj svega toga našla je u modelima s potpisom modne kuće Aleksandar Mekvin. Čini se da joj je to omiljeni kreator, jer je na koncertima mahom nosila njegova odela i haljine, pa je u tom stilu i nastavila i sa poslednjih nastupima.

 

Aleksandar Mekvin je prvi izbor i princeze od Velsa, Ketrin Midlton, ali dok ona ne bi smela da nosi ovakve haljine kao Aleksandra — mogla bi samo da joj pozavidi na izboru za njene koncerte!

 

Jedna haljina koja je posebno privukla pažnju bila je crna blejzer-haljina optočena kristalima, pravo malo remek-delo koje vredi imati u ormaru (ako možete da ga priuštite)! U pitanju je mini-haljina čija cena iznosi skoro 12.500 evra, odnosno, oko 1.463.000 dinara.

 

 

Bonus video

Aleksandra Prijović slavi rođendan