probajte

OSTVARENJE ŽELJE na 11.11. uz jednostavne rituale: 3 načina da iskoristite magiju niza brojeva 1-1-1-1

Numerolozi ističu da je današnji dan pogodan za ispunjenje želja, pa se preporučuju sledeće manifestacije i afirmacije

11. novembar donosi niz brojeva 1-1-1-1foto: Video_Stock _Production/Shutterstock

Kako objašnjavaju numerolozi, svaki broj ima svoje mistično značenje i svoju vibraciju, pa na svojevrstan način određuje sudbinu. Njihova snaga se, veruju oni, može iskoristiti da se u život privuku pozitivna energija i prizove ispunjenje želja i ciljeva.


Pored brojeva koji su naši lični – u datumu rođenja, adresi, zatim oni koji stoje iza naših imena, važni su i brojevi koji nas okružuju i koje viđamo u snovima i na javi.

 

Među najmoćnijima su, kaže nam numerologija, dani u godini koji stvaraju snažne numerološke nizove, a takav je i 11. novembar, tj. niz brojeva 1-1-1-1.

Kako iskorisititi moć 11.11?


Oni koji veruju u ovu disciplinu i moć brojeva kažu da 11.11. treba iskoristiti za manifestovanje i rituale, a pozitivna energija će se postarati da dođe do ostvarenja želja.

 

11 je moćan broj, a 11. novembra je dupliran, što jača njegovu moćfoto: PartsArtsPictures/Shutterstock

Tik Tok tehnika "Siguran sam"


Ovaj neobičan metod manifestacije, koji je osmislila tiktokerka Sara Perl, izvodi se na sledeći način:

 

  • odredite svoju tačnu nameru
  • kažite "Siguran sam", pa izgovorite nameru u formi rečenice
  • manifestujte u sadašnjem vremenu, recimo ako želite da manifestujete unapređenje na poslu, reći ćete "Siguran/na sam da sam dobio/la unapređenje na poslu"
  • ponovite to naglas 10 puta

Zapisivanje želje


Oni koji veruju u manifestacije ističu da je zapisivanje moćno sredstvo za aktiviranje kanala kojima deluje zakon privlačnosti, koji cilja na ono podsvesno.


Za to su vam potrebni samo olovka, list papira i snažna namera, a veoma je važno da pišete u sadašnjem vremenu dok beležite svoje želje. Nećete tako napisati "Dobiću bolji posao", već "Ja imam bolji posao".


Tehnika s ogledalom za ispunjenje želja


Tehnika ogledala je navodno moćno sredstvo za privlačenje novca, zdravlja, obilja i jačanje veza s drugima, a zasniva se na ideji da kada pogledamo sebe privlačimo stvari koje odražavaju našu energiju.

 

Tehnika za privlačenje ispunjenja želje koja se izvodi ispred ogledala na 11.11.foto: Prostock-studio/Shutterstock

Kad se pogledamo u ogledalo, vidimo svoj odraz, odnosno svoju energiju, a ako osećamo pozitivne emocije – privlačimo pozitivne stvari. Suprotno tome, ako zračimo negativno, u život i stiže loše.


Ovaj ritual izvodi se tako što stanete ispred ogledala veoma opušteni i gledate u svoj odraz, potom izgovorite svoje ime dok se gledate u oči, a potom izgovorite svoju želju u sadašnjem vremenu.

 

BONUS VIDEO

Srodna duša svakog horoskopskog znaka