probajte što pre

Podmlađuju, ženstvene su, a kosa deluje gušće! 3 jesenje frizure koje dominiraju Tik Tokom (a možete ih stopiti u jednu)

Ako želite da promenite frizuru ove sezone, obavezno probajte neki od Tik Tok trendova kojima su infleunserke opsednute

Bob frizura je uvek dobra ideja, zar ne?foto: Look Studio, Shutterstock

Prelazna sezona odličan je period da napravite veće promene u svom stilu – počnete da nosite kraće suknje, oversized krojeve ili platforme, a obično počinjemo od kose.


Što se tiče mikrotrendova u svetu frizura, tri su posebno primetne u poslednje vreme, naročito na društvenoj mreži Tik Tok, koja polako zamenjuje Instagram kao najuticajnija u svetu mode.


Najbolje od svega je to što ova tri trika za trendi jesenju frizura možete stopiti u jednu i dobiti nezaboravan look za kraj godine.

 

  • Intenzivna čokoladna nijansa

 


Tokom leta se okrećemo svetlijim pramenovima, a u jesen – toplim i zemljanim nijansama. Zato ni ne čudi šta se obično riđa boja vraća u modu na jesenjoj sezoni, ali ove godine će primat imati čokoladni ton smeđe boje.


To posebno važi za raskošne i intentivne nijanse, a uz poneki svetliji pramen ili bakarni odsjaj možete napraviti iluziju boljeg volumena.

 

  • Razdeljak sa strane

 

 

Neko vreme, poznate lepotice, na prvom mestu najpopularnije manekenke, vratile su se razdeljku na sredini glave. Ipak, u poslednje vreme, sve više uticajnih devojaka na mrežama nosi razdeljak sa strane, koji pruža vrlo sofisticiran izgled.

 

  • Talasasti bob

Bob je vanvremenska frizura i ultimativni trik za podmlađivanje uz pomoć kose, a u jesen ga fenirajte na talase i izgledaćete razigranije, vedrije i vrlo šik.

 


Spojite ova tri trenda u talasasti smeđi bob prebačen sa strane i spremni ste za sezonu za pamćenje!

 

BONUS VIDEO

PUŽ PUNĐA ODLIČNA FRIZURA ZA SREDNJU I DUŽU KOSU