nije dovoljno

"Ovo je najgori dan u mom životu": Kim Kardašijan uradila za sina ono što mnoge mame sanjaju, ali nije prošlo sjajno

Da bi ostvarila želju svog sina Sejnta, slavna Kim organizovala je putovanje iz snova, ali on ipak nije bio u potpunosti zadovoljan

Kim Kardašijan i Sejnt Vest posetili su London da bi gledali meč Arsenalafoto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kim Kardašijan je mnogo toga – rijaliti zvezda, poslovna žena, model, dizajnerka... ali na prvom mestu mama četvoro dece.


Slavna amerikanka jermenskog porekla s reperom Kanjeom Vestom ima ćerke Nort i Šikago i sinove Psalma i Sejnta, a poslednji je poznat kao veliki obožavalac fudbala.


Za razliku od većeg dela Amerike, Sejnt Vest opsednut je evropskim fudbalom, pa ga mama u svakoj slobodnoj prilici vodi na Stari kontinent kako bi pratio mečeve najpopularnijih timova.


Tako ga je početkom godine odvela na meč Arsenala, a sve je prikazano u novoj epizodi rijalitija "Kardašijanovi", u kom smo videli da Sejnt nije bio tako oduševljen iznenađenjem koje mu je mama priredila.

 

Ona je organizovala let privatnim avionom, zaputila se iz Los Anđelesa u London, ugovorila da njen sin upozna neke od fudbalera, da ćaska video-pozivom s igračima koji nisu bili prisutni tok dana, da bi on ipak rekao:


Ovo je najgori dan u mom životu.

Radi se o tome da je Kim zaboravila da ponese Sejntov dres Arsenala, koji je kupila specijalno za to putovanje.


Ostavila sam ga kod kuće. Ja sam najgora – rekla je Kim sa žaljenjem.


Inače, Kim je otkrila i da je angažovala mušku dadilju kako bi nadomestila to što otac njene dece Kanje Vest više ne živi s njima.


Mislim da u mojoj kući, u celoj mojoj porodici, dominiraju žene, pa sam zato zaposlila muškarca. Stvarno sam želela muškarca u blizini da ih uzima iz škole, vodi na sportove, ali sam bila prestravljena šta će njihov tata reći o tome – priznala je Kim, koja je posle razvoda imala komplikovan odnos s reperom.

Međutim, otkrila je da se Kanje ljubazno predstavio i da je bio pristojan i fin prema novoj dadilji.