preslatka i od poverenja

Živi sa njima, putuju zajedno, ali jedno joj je ZABRANJENO: Ko je misteriozna lepotica koja svuda ide sa Đokovićima?

Uživa u mnogim benefitima, ali jednu stvar nikada ne sme da uradi 

foto: Instagram Jelena Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena veoma su posvećeni porodici, ali i poslovima kojima se bave. Sve to iziskuje mnogo vremena i odricanja, a kako par ima i dvoje dece često se nametalo pitanje ko će o njima brinuti dok su im roditelji zauzeti. 

 

Tada su Nole i Jelena odlučili da angažuju dadilju, koja bi bila njihov najverniji pomagač u odgajanju dete. Uslovi su bili rigorozni i jasni, a posle dosta biranja Đokovići su se odučili za prelepu devojku, koja je postala član porodice. 

 

Ona je veoma posvećena svom poslu koji se tiče čuvanja i vaspitanja Stefana i Tare, pa ne iznenađuje što često putuje sa njima, kako bi uz decu bila, ponekad i 24 sata dnevno.

 

 

Iako u javnosti nije poznato mnogo toga o njoj, njena pojavljivanja na tribinama dok sa Jelenom bodri Novaka, kao i na drugim mestima gde je uslikana izazvala su razne reakcije javnosti.

 

Zanosna plavuša duge kose i prefinjenog stila zagolicala je maštu javnosti i učinila da se zapitamo pod kakvim uslovima je pristala da bude deo ove poznate porodice. 

 

Didilja Đokovića prati porodicu gde god da idu foto: COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

 

Poznavanje jezika je bio jedan od osnovnih uslova kako bi neko mogao da konkuriše za ovo mesto, a nakon što su se odlučili za nju, dadilja je morala da potpiše ugovor o tajnosti, koji je imao mnogo tačaka, a ona najvažnija ticala se privatnog života našeg poznatog para.

 

U njemu jasno stoji da je dadilji zabranjeno da otkriva bilo kakve detalje iz njihovog života, bilo šta što se tiče Novaka, ali i ostatka porodice. 

 

Mediji su preneli tvrdnje ljudi koji su bliski porodici Đoković, koji tvrtde da je ona ispunila sva očekivanja. Diskretna je, kvalifikovana, poseduje sjajne karakteristike padagoško-metodičkog rada sa decom, govori nekoliko stranih jezika i, što je najvažnije, deli Novakovu i Jeleninu filozofiju u odgajanju mališana.

 

Bonus video:

 

Detalje iz života Novaka Đokovića poslušajte u intervjuu koji sledi