potpuno različite

Modni okršaj Kaće Gobeljić i Ane Sević: Jedna u stilu Kim Kardašijan, druga u kombinaciji u kakvoj pevačice retko viđamo

Beograd je ponovo bio mesto glamura i prestiža, a mnoge poznate dame prošetale su u prelepim taoletama 

foto: Damir Dervišagić, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Supruga našeg poznatog fudbalera Snežana Borjan s nestrpljenjem je isčekivala današnji dan i trenutak kada će u prestonici okupiti poznate kako bi promovisala novi biznis kojim je krenula da se bavi.

 

Kao i mnogo puta do sad, na spisku zvanica našle su se poznate dame među kojima su bile i pevačice Katarina Gobeljić, Ana Sević, Ilda Šaulić, a tu je bila i Ana Rajković.

 

Kao i svaki dobar domaćin, Snežana je svoje goste dočekala u prijatnoj i veseloj atmosferi, a nakon što su se svi slikali na crvenom tepihu, mogao je da počne program i na kraju ono zbog čega svi vole ovakva okupljanja - druženje.

 

 

Ove večeri sve oči javnosti bile su uprte u naše dve poznate pevačice, Anu Sević i Katarinu Gobeljić, koje su na proslavu stigle među prvim goščama.

 

Kaćin stajling su svi odmah primetili, jer je blistala u crnom uskom kompletu, koji je istakao njene bujne grudi i vitku liniju, a mnoge je na prvi pogled podsetila na starletu Kim Kardašijan.

 

Kaća je mnoge podestila na Kim Kardašijan foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Čini se da se Kaća baš potrudila da ove večeri pobere simpatije kompletne javnosti, a svi su primetili da Katarina ima savršenu liniju i da izgleda bolje nego ikada.

 

Za razliku od nje, pevačica Ana Sević odlučila se za nešto veseliju kombinaciju boja. Ona je iskombinovala bele elegantne pantalone sa ljubičastom bluzom, a preko nje je ponela plišani prsluk svetloplave boje koji je svima odmah zapao za oko. Uz to ponela je cipele sa vrtoglavo visokim štiklama, koje su učinile da izgleda sjajno.

 

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako u potpuno različitim stajlinzima, ove dve dame su pobrale simpatije svih prisutnih, a čini se da je Ana baš uživala dok se mnogo puta fotografisala svojim telefonom kako bi prekratila vreme do početka događaja.

 

Čiji stajling se vama više dopada? 

 

 

Bonus video:

 

Kako Snežana Borjan sprema večeru?