odlična tehnika

Specijalna caka za zavaravanje gladi i jutarnji ritual: Jelovnik uz pomoć kog je Ana Nikolić SMRŠALA neverovatnih 50 KG

Ana Nikolić je uz pomoć specijalnog jelovnika i posebne cake za zavaravanje gladi uspela da "skine" neverovatnih 50 kilograma. 

Ana Nikolić je uspela da smrša neverovatnih 50 kilograma foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ana Nikolić je svojevremeno vodila veliku bitku sa kilogramima. 

 

Međutim, specijalnim planom i jakom voljom uspela je da napravi jednu od najvećih transformacija na domaćoj estradi i da smrša neverovatnih 50 kilograma. 

 

Ana je tada pričala da je imala poseban režim ishrane, da je trenirala dosta, a  imala je i jednu specijalnu caku koja joj je pomagala da zavarava glad.

 

Kako je rekla, ona je, kad joj je ćerkica Tara porasla maltene jela sve što i ona. Organsku hranu i to u malim porcijama.

Za početak, svakog jutra je imala ritual. Pevačica je odmah po buđenju pila dve dve čaše vode. Nekad sa limunom, a nekad i bez.

 

- Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo bršno), držim se unosa kalorija od 1000 kcal do 1200 kcal - otkrila je Ana jednom prilikom.

 

Takođe, poptuno je izbacila slatkiše, kao o skoro sve vrste mesa. Tačnije, jela je samo ribu.

 

Ana Nikolić je od mesa jela samo ribu foto: wideonet/Shutterstock

Uz sve to, u okviru svoje dijete, imala je i posebnu caku za zavaravanje gladi, posebno u kasnim večernjim časovima. 

 

Naime, kad uveče oseti glad - pojela bi šargarepu, krastavac ili zelenu salatu.

 

PRIMER JELOVNIKA

 

Doručak

 

2 jaja na + jedan paradajz

Jogurt sa pahuljicama + neko voće

jabuka + šaka oraha

kajsije ili trešnje + jogurt

 

Ručak

 

supa od brokolija

pržene paprike + riža

losos + spanać

pečurke sa lukom + belo meso

zelena salata + tunjevina ili škampi

zelje + riba

 

Večera:

 

jogurt ili voće

 

Bonus video: