ljubavna i životna priča

Ona mu daje vetar u leđa kad god je teško: Za suprugu Radovana Pankova mnogi kažu da jedna od najlepših žena fudbalera

Lepa Mirjana, supruga Radovana Pankova, je jedna od najlepših žena naših fudbalera. 

Radovanu Pankovu je njegova supruga Mirjana jedan od najvećih oslonaca u životu foto: Screenshot Youtube / Zvezda Kids

Nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde Radovan Pankov ima divnu suprugu Mirjanu koja mu je najveća podrška u životu, a dok je bio dečak desio mu se jedan tragičan događaj.

 

Sportista  koji sada nastupa za poljksu Legiju je posle incidenata u Holandiji nakon utakmice sa holandskim AZ Alkmarom uhapšen i sada se čeka dalji rasplet tih nemilih događaja, a nema sumnje da mu je u ovim teškim trenucima prelepa supruga Mirjana najveća podrška. 

 

Radovan, koji će zauvek biti u srcima navijača Crvene zvezde, u detinjstvu je doživeo veliku tragediju. Naime, kada je imao samo 11 godina ostao je bez oca i strica. 

U saobraćajnoj nesreći koja se desilo 2009. godine poginuli su Radovanov otac Miloš i stric Ljubiša, što je bio strahovito težak udarac za njega i  njegovu porodicu. 

 

- Imao sam 11 godina, jedna sestra devet, a najmlađa dva meseca, kada nam je poginuo tata. Bilo je teško, mnogo teško. Mogu samo da zamislim kako je bilo mami sa troje male dece. Babi i dedi je bilo najteže, jer su oni pored tate, izgubili i mog strica, oba sina u jednoj večeri - prisećao se ove tragedije Pankov za Kurir

- Mi unučići smo im dali snagu, da nastave dalje. Prvih dve do tri godine je bilo teško, katastrofa. Tata mi je bio najpotrebniji. Sestre su mnogo vezane za mene, a ja sam opet najviše vezan za dedu i mamu - pričao je Pankov. 

 

Velika tragedija u detinjstvu je samo ojačala Radovana i on je izgradio sjajnu fudbalsku karijeru. Između ostalog, igrao je za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, dok je sada u poljksoj Legiji. 

Jedna od osoba koja mu je najveći oslonac u životu i karijeri je svakako njegova supruga Mirjana. Zanosna Mirjana važi za jednu od najlepših žena srpskih fudbalera. 

 

Mirjana i Radovan su već neko vreme u srećnom braku, a iz njihove ljubavi rodio se i sin Miloš. 

- Dobio sam sina, dobio je ime po dedi, mom ocu, i zove se Miloš. Nisam bio svestan šta to znači dok ga nisam uzeo u ruke. Svaki dan mi supruga Mirjana šalje slike i ja gledam kako raste, a nisam sa njim. Ali, dobro - pričao je Radovan kad je u jednom trenutku zbog prirode svoga posla bio razdovojen od Mirjane. 

 

Sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, jedna od najvećih ljubavi Mirjane i Radovana su putovanja. Na njihovim profilima mogle su se videti brojne fotografije sa različitih destinacija, a Mirjana često dobija pozitivne komentare za svoj stil i izgled. 

 

Bonus video: