ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Kako će tranzit Merkura u Vagi 2023. uticati na vaš znak? Blizanci će se ZALJUBITI, a kome preti NOVČANI FIJASKO?

Prema astrološkim prognozama Merkur je ušao u sazvežđe Vage od 4. do 21. oktobra 2023. godine.

Tranzit u Vagi, uticaj na svaki znak Zodijaka foto: Shutterstock

Prema astrološkim prognozama, nagovešteno je da je planeta Merkur od 4. oktobra 2023. godine ušla u sazvežđe Vage i da se očekuje da će svoj tranzit nastaviti do 21. oktobra 2023.

 

Hajde da otkrijemo promene i uticaj ovoga tranzit po vašem horoskopskom znaku.

 

 

Ovan 


Kako Merkur ulazi u Vagu i aktivira vaš partnerski sektor podstiče vas da se otvorite i govorite iz srca. Ovaj tranzit donosi priliku za iskrene i smislene razgovore u vašim odnosima. Nema potrebe da se sada uzdržavate; u stvari, ovo je savršeno vreme da se pozabavite temama koje su vam bliske srcu, čak i ako su možda pomalo diskutabilne ili kontroverzne. Prihvatite ovaj period poboljšane komunikacije i iskoristite ga da produbite svoje veze sa onima do kojih vam je stalo.

 

Bik 


Pošto je Merkur sada u Vagi ključ uspeha vašeg znaka leži u dobroj organizaciji. Vaše misli se vrte oko vaših ciljeva i prioriteta. Želećete da budete sigurni da nećete propustiti nijednu priliku, tako da je od suštinskog značaja da postoji jasan plan. Bilo da se radi o zadacima vezanim za posao ili ličnim ambicijama, posedovanje ciljeva će vam pomoći da držite na oku nagradu i maksimalno iskoristite ovu produktivnu fazu.

 

Kako će se tranzit odraziti na vaš znak Zodijaka? foto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

 

Blizanci


Spremite se za romantičnu i sentimentalnu vožnju, jer Merkur aktivira vaš romantični sektor tokom svog boravka u Vagi. Tokom naredne dve nedelje, neko će pokušati da vas osvoji svojim šarmom i trudom. Opustite se, šaljite slatke poruke za dobro jutro sa slatkim selfijima osobi do koje vam je stalo.  Vaše srce žudi za ljubavlju i vezom, a vi imate savršenu kosmičku podršku da izrazite svoja osećanja i učinite da se oni do kojih vam je stalo osećate zaista cenjenima.

 

Rak


Rak, tržište nekretnina vam se smeši dok Merkur ulazi u Vagu. Ovaj povoljan tranzit aktivira vaš stambeni sektor, što ga čini idealnim vremenom za traženje kuće iz snova. Merkur je direktan i u prijateljskom znaku, što znači da ćete verovatno imati pozitivan ishod kada tražite novi stan, kuću ili mesto za život. Sledeće dve nedelje su prilika, tako da ne oklevajte da preduzmete akciju. Bez obzira da li se selite ili jednostavno istražujete nove životne aranžmane, zvezde su raspoređene u vašu korist za uspešne poslovne poduhvate.

 

 

Lav 


Vreme je da obratite pažnju na detalje dok Merkur ulazi u Vagu i podstiče na pažljivo razmatranje ugovora i sporazuma. Ovaj period je povoljan za donošenje važnih odluka, posebno u pravnim stvarima. Ako imate pravni problem na horizontu, možda ćete čak pronaći kvalifikovanog advokata koji nudi besplatne konsultacije. Naredne dve nedelje su odlična prilika da se pozabavite tim pitanjima. Budite pažljivi, pročitajte sitna slova i uverite se da su uslovi i odredbe usklađeni sa vašim željama pre nego što potpišete na isprekidanoj liniji.

 

Devica


Sa Merkurovim prelaskom u Vagu, u fokusu će biti vaša finansijska situacija. Vreme je da stegnete kesu i usvojite štedljiv pristup svojim finansijama. Ovo je takođe idealan period za razmatranje smanjenja određenih troškova za izdvajanje sredstava za potencijalne investicije. Pazite na svoje finansijsko stanje, istražite načine za uštedu i gledajte kako vaš štedni račun raste dok donosite zdrave finansijske odluke u narednih nekoliko nedelja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

 

Kako tranzit u Vagi utiče na vaš znak Zodijaka? foto: Maria Markevich/Shutterstock

Vaga

 

Ovaj period je u znaku lične introspekcije i donošenja odluka. Ako ste rođeni sa Merkurom u Vagi, možda ćete primetiti promenu u vašim misaonim procesima i preispitivanje vaših životnih ciljeva. Nove informacije mogu doći preko prijatelja rođenih u znaku Device ili Blizanaca, što će vas navesti da ozbiljnije razmotrite svoje potrebe i sreću. Ovo je vreme da sebe stavite na prvo mesto i pokrenete promene u skladu sa vašim ličnim mentalnim blagostanjem. Koristite ovaj kosmički uticaj da redefinišete svoje prioritete i postavite teren za lični rast i sreću.

 

Škorpija


Vreme je da budete oprezni i pronicljivi u interakciji sa drugima. Merkurov položaj aktivira sektor vaših skrivenih neprijatelja, sugerišući da će vas neko koga najmanje očekujete kontaktirati u naredne dve nedelje. Iako je važno da ostanete otvoreni i optimistični, emocionalni oprez je podjednako ključan. Poverenje treba zaslužiti, a ako naiđete na obećanja i slatke reči koje imaju za cilj da vas pridobiju, budite strpljivi. Radnje će otkriti prave namere onih oko vas, pa se oslonite na svoje instinkte i intuiciju da biste mudro upravljali potencijalnim izazovima.

 

 

Strelac

 

Razmišljaćete o putovanju kod prijatelja ili člana porodice koji je daleko. Ova avantura će pružiti priliku za stvaranje trajnih uspomena i jačanje veza koje su vam najvažnije. Razmislite o ovom putovanju pre nego što vas uhvati euforija zbog predstojeće praznične sezone.

 

Jarac 


Vaša karijera i društveni status zauzimaju centar pažnje dok Merkur ulazi u Vagu. Očekujte pozitivan razvoj događaja, uključujući ponude za posao ili priznanje za vaš naporan rad i posvećenost. Tokom ovog tranzita, drugi će pohvalno govoriti o vašem profesionalnom ponašanju i radnoj etici. Od suštinskog je značaja da nastavite sa izgradnjom svog imidža. Tokom naredne dve nedelje, imate priliku da impresionirate kolege, nadređene i vršnjake. Iskoristite ovo vreme da pokažete svoje sposobnosti i ostavite trajan pozitivan utisak na svom radnom mestu i društvenim krugovima.

 

Koga očekuje rast na poslovnom planu i finansijama? foto: fizkes/Shutterstock

 

Vodolija 

 

Merkurov prelazak u Vagu donosi povoljan period za akademske aktivnosti i više učenja. Ako ste razmišljali da se prijavite na akademski program, sada je savršeno vreme da podnesete prijavu. Sreća je na vašoj strani i možda će vam biti lakše da dobijete preporuke koje su vam potrebne od drugih tokom ovog tranzita. Imate dvonedeljni rok da preduzmete akciju, tako da nemojte odlagati da ostvarite svoje obrazovne ciljeve. Bilo da se radi o unapređenju studija ili istraživanju novih oblasti interesovanja, ovo je vreme da uložite u svoj intelektualni rast.

 

Ribe 


Vreme je da date prioritet svojoj bezbednosti na mrežama i zaštitite svoje osetljive informacije dok Merkur ulazi u Vagu i aktivira vaš sektor tajni. Razmislite o ažuriranju lozinki, PIN-ova i svih bezbednosnih mera koje ste koristili duži period. Ovaj tranzit podstiče proaktivne korake za zaštitu vašeg digitalnog prisustva i ličnih podataka. Pored toga, odjavite se sa svih uređaja povezanih sa vašim nalozima društvenih medija i redovno pravite rezervne kopije podataka da biste sve ažurirali. 

 

Bonus video:

 

Koja je vaša srodna duša po Zodijaku?