baš po njihovoj meri

Anđelka Prpić se udala na PIJACI: Samo retki biraju ovo mesto, ali kad čujete razlog SVE ĆE VAM BITI JASNO

Detalji intimne proslave pojavljuju se malo po malo 

Intimnoj ceremoniji venčanja Anđelka Prpić prisustvovali su samo prijatelji i porodica foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata glumica Anđelka  Prpić i njen izabranik Marko Žugić venčali su se u tajnosti juče, a potom su odveli najuži krug prijatelja i poznanika na ručak u restoran koji se nalazi na zemunskoj pijaci.

 

I dok se poznati utrkuju ko će da ima lepši enterijer, skuplju venčanicu i veći broj zvanica Anđelka je želela nešto u potpuno drugačijem stilu.

 

Mala intimna ceremonija upriličena je na mestu koje u Beogradu važi za jedno od najboljih kada je hrana u pitanju. Tu se ne dolazi da bi se bio viđen, već da bi se uživali u odličnoj hrani koja budi sva čula i nije za one koji su na dijeti.

 

 

Naime, restoran koji je par odbarao važi za jedan od onih koji služe tek ispečeno pečenje i domaći hleb sa "močom". Uz njega ide i kvalitetno vino ili drugo domaće piće i šta dalje reći, to se zove uživanje. 

 

U ovom restoranu Anđelka je upriličila intimnu ceremoniju foto: Instagram / pret_op

 

Ipak, juče je ovo mesto ipak odisalo dozom elegancije i svečanom atmosferom, čemu je doprinelo to što su stolovi bili prekriveni dugim stolnjacima, a sa zidova su visile svetiljke u nežnoj žutoj boji.

 

Venčanju i proslavi prisustvovali su najbliži prijatelji i porodica. Od poznatih tu su bili voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin, kao i glumica Anja Mandić.

 

Bonus video:

 

Šta kaže  Anđelka  Prpić o poseti psihoterapeutu?