u duhu leta

U ovom printu je NEMOGUĆE IZGLEDATI DOSADNO: Šik haljina kojom je Tamara Dragičević očarala Pulu na Čolinom koncertu

Za uživanje u koncertu jedne od najvećih zvezda Jugoslavije popularna glumica odabrala je božanstven komad koji je već nosila ranije ovog leta

Tamara Dragičević već je ranije ovog leta nosila istu haljinu. a ko bi joj odoleo?foto: @ tamaradragicevic/Instagram

Slavni Zdravko Čolić održao je sinoć u Puli koncert koji je okupio hiljade njegovih obožavalaca, a među njima se našao i veliki broj poznatih ličnosti.


Jedna od njih bila je srpska glumica Tamara Dragičević, koja je podelila na Instagramu da je uživala u hitovima jedne od najvećih zvezda na prostoru stare Jugoslavije, kao i u božanstvenom ambijentu pulske Arene.


Uobičajeno trendi, Tamara Dragičević ponela je ovom prilikom laganu haljinu savršenu za večernji provod tokom leta, a u pitanju je još jedno izdanje koje vam može poslužiti kao modna inspiracija.

 

Glumica je ponela jednostavnu haljinu s tankim bretelama, model okruglog izreza koja prati liniju tela, ali nije previše pripijena, što je savršen izbor za visoke temperature.

 

Maslinasta leopard haljina Tamare Dragičević na koncertu Zdravka Čolićafoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Ovaj šik model, koji pada ispod kolena, efektne je maslinastozelene boje, a ukrašen je leopard printom.


Reč je o jednoj od najpopularnijih životinjskih šara, koja zrači samopouzdanjem i snagom, a američki Vogue je početkom godine pisao da će leopard print obeležiti 2023. Prema modnim stručnjacima, dezen inspirisan krznom leoparda najbolje je nositi s jednobojnim komadima, što je učinila i Tamara Dragičević, kombinujući ovu haljinu s maslinastom tašnicom.

 

Maslinasta leopard haljina Tamare Dragičević na koncertu Zdravka Čolića u Pulifoto: @ tamaradragicevic/Instagram

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević u emisiji Realna priča